umbrela terasa personalizata banner rollup

Umbrele terasă personalizate

Umbrele terasă personalizate

Umbrele terasă personalizate înseamnă, pe scurt, promovare cu stil pentru terase, grădini de vară, piscine sau parcele de plajă. Deopotrivă utile pentru tine și clienții tăi, umbrele terasă personalizate conferă vizibilitate brandului pe care îl reprezintă și aduc umbră și aer răcoros în zilele toride ale verii.

Fiecare proprietar de grădină de vară, terasă sau piscină, dar și administratorii de plaje vor căuta încontinuu modalități de a se distanța de concurență. Concurență care crește de la an la an. Specialiștii în marketing știu că orice produs personalizat dă o notă distinctă brandului pe care îl reprezintă. Așa că umbrele terasă personalizate reprezintă un instrument de promovare cât se poate de util în lupta permanentă cu concurența.

Stil și eleganță cu umbrele terasă personalizate

Fie că le amplasezi pe terasă, în grădina de vară, la plajă sau la piscină, umbrele terasă personalizate se remarcă prin design-ul lor elegant și prin confortul pe care îl inspiră. Toată lumea va vrea să se adăpostească de razele necruțătoare ale soarelui, sub umbrele terasă personalizate. Acestea sunt ușor de montat, cât se poate de flexibile și rezistente la uzura zilnică și la condițiile meteo neprietenoase din timpul sezonului estival.

Rezistență garantată, cerneală ecologică

Pentru imprimarea de umbrele terasă personalizate folosim numai produse superioare din punct de vedere calitativ. Acestea îți garantează culori vii pentru imaginea aleasă, o durată lungă de viață și o curățare ușoară. Folosim numai cerneală cu eco-solvent, pe bază de apă, care este 100% ecologică.

Aceasta este recunoscută pentru că nu poluează în nici un fel mediul înconjurător. Datorită formulei sale speciale, protejează atât utilizatorii cât și mediul. Mai mult, cerneala cu care sunt imprimate umbrele terasă personalizate nu conține nicio substanță periculoasă de genul metalelor grele sau al hidrocarburilor aromatice și nu degajă nici un miros. După uscare, imaginea va beneficia de un finisaj mat, elegant. Astfel, printul se va bucura de o rezistență mult mai mare la spălare și abraziune. În plus, uscarea este mult mai rapidă decât în cazul cernelurilor obișnuite.

Un alt avantaj al cernelurilor cu eco-solvent constă în faptul că sunt rezistente la apă și că nu se îngălbenesc în timp, fiind foarte rezistente la acțiunea razelor UV.

Montare și demontare rapide pentru umbrele terasă personalizate

Umbrele terasă personalizate pot fi montate și demontate cu foarte mare ușurință, de către o singură persoană. Structura pentru umbrele terasă personalizate este formată dintr-un cadru din lemn sau metal, ușor de asamblat.

Când pot fi utile umbrele terasă personalizate?

Datorită dimensiunilor lor impozante, umbrele terasă personalizate sunt utile în cadrul oricărei terase, grădini, pe plajă sau la piscină. Ele conferă vizibilitate sporită logo-ului sau mesajului tău publicitar și îi convinge pe trecători să se așeze la umbră, feriți de razele puternice ale soarelui. Dacă folosești umbrele terasă personalizate ai garanția că mesajul tău publicitar nu va putea trece neobservat, mai ales dacă și alegi locul potrivit de expunere, în concordanță cu nevoile publicului tău țintă.

Rezistă în condiții meteo nefavorabile? Pot fi expuse afară?

Umbrele terasă personalizate sunt special create pentru expunere în exterior, indiferent de condiții. Materialele din care sunt fabricate le conferă rezistență la condiții meteo extreme și la razele puternice ale soarelui.

Ce durată de viață au umbrele terasă personalizate?

Datorită materialului din care sunt fabricate, umbrele terasă personalizate au o durată de viață de câțiva ani.

Macheta de realizare pentru umbrele terasă personalizate

Pentru personalizarea de umbrele terasă personalizate, ne poți trimite grafica în format PDF, TIF, fișiere editabile în Corel Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi l:1.
Ideal este să folosești numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau codul PANTONE.

De ce să lucrezi cu noi?

Pentru că avem o experiență de peste 5 ani pe piața de profil, pentru că avem colaborări cu agenții de publicitate și companii cunoscute, pentru că oferim o gamă completă de sisteme expoziționale și produse promoționale pentru tine și afacerea ta.

Este important de notat că suntem producători, așa că nu vor exista costuri suplimentare și nici întârzieri în procesarea comenzilor. Produsele noastre sunt realizate prin imprimare la o înaltă rezoluție și calitate, garantată de utilizarea mașinilor de tipar de ultimă generație. Oferim servicii de design (la cerere), repersonalizare produse, garantăm atenție pentru detalii și calitate superioară a sistemelor furnizate.

Timp de producție și condiții de livrare

Cel mai scurt termen posibil de producție pentru umbrele terasă personalizate este de două zile lucrătoare. Pentru livrarea produselor, folosim mai mulți transportatori și curieri. În funcție de zonă și de termen, folosim cea mai  avantajoasă formă de livrare pentru client. Produsul ajunge la tine în maximum 3-4 zile de la comanda fermă. În plus, există și posibilitatea ridicării produsului, personal, de la sediul nostru: Strada Traian 107, Sector 2, București.

Comodo SSL