Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

CONDITII GENERALE PENTRU UTILIZAREA SITE-ULUI

Utilizarea acestui site este conditionata de respectarea conditiilor generale de acces si de utilizare cuprinse in acest document (Conditii generale), precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile in acest caz. Utilizarea site-ului ca vizitator, inregistrarea ca utilizator si realizarea de achizitii de produse oferite pe site presupun implicit acceptarea tacita si fara rezerve a acestor termeni si conditii, cu toate consecintele ce decurg din aceasta.

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Drepturi de autor si/sau Drepturi asupra fotografiilor, scripturilor si textelor.

Intregul continut al site-ului: poze, texte, logo-uri si alte date, numite generic „continut”, sunt si raman proprietatea Companiei sau, dupa caz, a furnizorilor sau producatorilor produselor pentru Companie, si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare, Legea nr. 84/1998 – privind marcile si indicatiile geografice, cu modificarile si completarile ulterioare si Legea nr. 129/1992 privind modelele si desenele industriale, republicata.

Copierea, stocarea, modificarea ori transferarea, cu orice titlu, in parte ori a intregului site si/sau continut sunt strict interzise. In cazul identificarii oricarei actiuni dintre cele mentionate, va invitam sa ne contactati la office@sedra.ro.

Orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare partiala sau integrala a site-ului , indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, fara a se fi obtinut in prealabil autorizatia de la Sedra-XP Advertising SRL este strict interzisa si constituie infractiune ce se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

INFORMATII DESPRE PRODUSE SI SERVICII

In aceste pagini se regaseste o prezentare generala a gamei de produse si servicii oferite de
SC Sedra-XP Advertising SRL prin intermediuni site-ului www.banner-rollup.ro. Imaginile produselor de pe site sunt cu titlu de prezentare si nu atrag responsabilitatea Sedra-XP Advertising SRL.

Sedra-XP Advertising SRL isi rezerva dreptul de a modifica/actualiza informatiile ce figureaza in
prezentul site, mai ales pe cele referitoare la preturi, in orice moment, fara preaviz, tinand cont de trasatura interactiva a site-ului, fara ca modificarile sa presupuna responsabilitatea Sedra-XP Advertising SRL.

Toate preturile produselor de pe site-ul banner-rollup.ro nu contin TVA si sunt valabile in momentul efectuarii comenzii.

ALTI TERMENI

Compania va face eforturi rezonabile pentru a verifica exactitatea oricaror informatii de pe site, dar nu face nicio declaratie si nu ofera nicio garantie de vreun fel, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.

Contractul dintre dvs. si Companie va fi guvernat de legislatia aplicabila din Romania si orice litigiu va fi solutionat exclusiv de instantele din Romania.

Nu aveti dreptul de a cesiona sau subcontracta niciunul dintre drepturile sau obligatiile care va revin in baza acestor termeni si conditii.

Daca in urma unei erori umane pretul unui produs a fost introdus gresit pe site, nu vom fi obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si vom anunta acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom comunica noul pret al produsului, iar dvs. veti putea decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul comunicat.

Fotografiile produselor au caracter informativ si acestea pot contine accesorii neincluse in pachetele standard, iar unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

LIMITAREA RESPONSABILITATII

Compania nu este raspunzatoare pentru informatiile, textele, pozele sau simbolurile existente in machetele grafice primite de la clienti. Toata raspunderea legala pentru continutul fisierelor trimise pentru productie va revine dvs.

Compania se ocupa cu comertul online, iar comanda dvs. prin intermediul acestui site reprezinta confirmarea faptului ca achizitionati produse exclusiv din nevoia dvs. si conform dorintelor dvs. Compania nu accepta raspunderea de adecvare a produselor pentru scopuri comerciale si nici de pierdere a utilizarii articolului sau orice alta pierdere cu valoare mai mare sau care depaseste costul articolului, in cazul unei reclamatii privind incalcarea garantiei sau a conditiilor.

ACTUALIZAREA CONDITIILOR GENERALE

SC Sedra-XP Advertising SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment accesul la site, precum si Conditiile Generale. Aceste modificari si actualizari sunt opozabile/aplicabile utilizatorului de indata ce au fost postate pe site; prin urmare, utilizatorul trebuie sa se
raporteze in mod regulat la aceasta rubrica pentru a verifica Conditiile Generale in vigoare.

Site-ul banner-rollup.ro este administrat de SC Sedra-XP Advertising SRL, Str Preot Goga nr.11, Sat Valea Voievozilor, comuna Razvad, judetul Dambovita, Reg. Com: J15/502/19.07.2012, CUI: RO 30448147.

In cazul in care nu acceptati Termenii si Conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site.

Pentru reclamatii si servicii post vanzare, va rugam sa va adresati la tel 0720.196.139 sau la e-mail office@sedra.ro.

Program : Luni – Vineri 10.00 – 17.30.

CONFIDENTIALITATE

Va rugam sa accesati si sectiunea Politica de Confidentialitate care se aplica de asemenea vizitei/utilizarii site-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Comodo SSL