tapet personalizat

Tapet personalizat

Tapet personalizat

Modelele de tapet personalizat aduc un plus de culoare și de originalitate camerei pe care îți propui să o decorezi. Tapetul personalizat este un suport ce poate fi imprimat la rezoluții mari cu orice fel de imagini. Te ajută să schimbi ambientul din camere, să dai un aer nou pereților fără să îi zugrăvești.

Dimensiune: disponibil la dimensiuni variabile, cu o lățime de maximum 150 cm și o lungime de 50 m

vanzari@sedra.ro  0771.274.953

 

 

 

ProdusTapet Vinil DustTapet Adhesive TextileTapet Vinilic FrescoTapet Canvas Hi-TackTapet Vinilic CanvasTapet Vinilic Mellow
Preț13.5 €/mp18 €/mp13.5 €/mp24 €/mp13.5 €/mp13.5 €/mp

tapet personalizat vinilic canvas

tapet personalizat vinilic fresco

Când eleganța și trendul în amenajările interioare se întâlnesc

Produsul reprezintă ultimul trend în amenajările interioare , și asta pentru că, pe lângă faptul că dă un plus de eleganță oricărui spațiu, îți poți alege singur design-ul care urmează a fi imprimat pe un tapet personalizat, poate fi înlocuit oricând, cu foarte mare ușurință și se montează fără efort și fără unelte.

Cu alte cuvinte, principalul avantaj al unui tapet personalizat constă în faptul că poți să schimbi ambientul dintr-o încăpere, ori de câte ori simți nevoia de ceva nou, fără efort și în deplină concordanță cu dorințele tale. Poți da viață unui colț de cameră acoperindu-l cu o imagine vioaie și plină de culoare care să-ți schimbe la fiecare privire starea de spirit.

Ideal pentru camera copilului, pentru dormitor sau camera de zi

Fie că alegi o grafică plină de culoare și cu poveste, pentru camera copilului tău, un peisaj care te relaxează, pentru dormitor, sau un design elegant, futurist sau abstract pentru camera de zi, tapetul poate fi personalizat în orice fel și, cu siguranță, va da o notă de originalitate căminului tău. Toți prietenii tăi și-l vor dori.

Mai multe detalii...
Mai mult, poți folosi fototapetul nostru, atât de ușor de printat și de montat, ca să înveselești – spre exemplu – pereții din casă care nu pot fi găuriți pentru a atârna tablouri.

Tapetul personalizat este un suport ce poate fi imprimat la rezoluții mari cu orice fel de imagini. Te ajută să schimbi ambientul din camere, să dai un aer nou pereților fără să îi zugrăvești. Mai mult, îți vei încânta și prietenii și familia, cu cel mai nou trend în decorările și amenajările interioare. Cu ajutorul nostru, poți  crea propriile design-uri originale, decorațiuni de perete cu adevărat unice.

 

Tu alegi dimensiunile tapetului personalizat

Fototapetul printabil permite, practic, îmbinarea ideală dintre fotografia profesională, design-ul interior și cea mai nouă tehnologie de imprimare digitală. Tapetul personalizat este disponibil la dimensiuni variabile, cu o lățime de maximum 150 cm și o lungime de 50 m. Acesta poate fi aplicat cu ușurință pe orice tip de perete, existând două variante de producție – fie cu autoadeziv, pentru o montare ușoară și fără efort – fie pe hârtie de tapet normală, care va fi lipită cu adeziv, ca și tapetul obișnuit.

Rezistență garantată, cerneală ecologică
Pentru imprimarea unui tapet personalizat folosim numai produse superioare din punct de vedere calitativ, care îți garantează culori vii pentru imaginea aleasă, o durată lungă de viață și o curățare ușoară. Folosim numai cerneală cu eco-solvent, pe bază de apă, care este 100% ecologică.

Mai multe detalii...
Aceasta este recunoscută pentru că nu poluează în nici un fel mediul înconjurător, datorită formulei sale speciale, protejând atât utilizatorii cât și mediul. Mai mult, cerneala cu care este imprimat fototapetul nu conține nicio substanță periculoasă de genul metalelor grele sau al hidrocarburilor aromatice și nu degajă nici un miros. După uscare, imaginea va beneficia de un finisaj mat, elegant și se va bucura de o rezistență mult mai mare la spălare și abraziune. În plus, uscarea este mult mai rapidă decât în cazul cernelurilor obișnuite.

Un alt avantaj al cernelurilor cu eco-solvent constă în faptul că sunt rezistente la apă și că nu se îngălbenesc în timp, fiind foarte rezistente la acțiunea razelor UV.

 

Hârtie de tapet specială de cea mai bună calitate
Pentru producția de tapet personalizat, folosim numai hârtie specială, de cea mai bună calitate, care nu se rupe, absoarbe cerneala în profunzime și dă printului un aspect mat, elegant, rezistent la spălare și la abraziune. Procesul de imprimare exclude folosirea oricărui tip de solvent, astfel că vei avea parte de un produs care nu emană nici un fel de miros chimic, astfel că toate imaginile se vor bucura de un aspect consistent și superior.

Mai multe detalii...
Iar pentru o calitate desăvârșită a unui tapet personalizat, îți oferim și probă de print. Imediat ce vei trimite design-ul pe care îl dorești imprimat, vom face o verificare a acestuia pentru a ne asigura că rezoluția imaginii este potrivită pentru dimensiunea aleasă de tine. În plus, pentru a optimiza calitatea produsului și pentru a-ți ușura munca, putem furniza un print de dimensiuni mari în bucăți mai mici.

 

Ușor de lipit, nu necesită unelte speciale

Tapetul personalizat este recunoscut pentru ușurința cu care se montează, singura condiție pentru aplicarea acestuia fiind o suprafață curată, cât mai netedă.

Oferim două tipuri de fotoprint  – fie cu autoadeziv, pentru o montare ușoară și fără efort, care poate fi aplicat pe suprafețe drepte, fără crăpături – fie pe hârtie de tapet normală, care va fi lipită cu adeziv, ca și tapetul obișnuit. În acest caz, aplicarea pe perete se face cu orice adeziv de tapet din comerț, iar modalitatea de aplicare este similară cu a oricărui alt tip.

Tapetul personalizat poate fi aplicat fără nici un fel de problemă pe orice tip de perete, fie construit din rigips, fie vopsit în prealabil, alcătuit din panouri sau acoperit anterior cu alt tip de tapet. În oricare dintre situații, suprafața unde se aplică tapetul personalizat trebuie bine curățată de umiditate, praf, murdărie, mucegai sau grăsime.

 Avantaje ale personalizării tapetului de perete

Principalul avantaj al unui print de mari dimensiuni constă în calitatea detaliului și în culorile vibrante pe care le poate oferi. Tapetul personalizat se remarcă prin rezistență și calitate, prin stabilitatea culorii imprimate și prin materialul de calitate superioară folosit, dar și prin finisajul mat care îi conferă un grad ridicat de eleganță.

Fototapetul printat este, de asemenea, ușor de montat și de curățat, vopseaua se usucă ușor, iar pentru o calitate desăvârșită a imaginii alese de tine asigurăm verificarea rezoluției acesteia pentru a ne asigura că este potrivită pentru dimensiunea la care o dorești printată. Garantăm obținerea unor culori vii, la calitate superioară.

Fiind produs numai cu materiale ecologice, total prietenoase cu mediul, tapetul personalizat poate fi utilizat în orice tip de spații camere de copii, spitale, grădinițe, școli etc.

4 pași de urmat în comandarea fototapetului dorit

Pentru a avea peretele visat, personalizat cu un tapet special gândit de tine, îți recomandăm să iei în considerare următoarele etape:

Pasul 1: Fă măsurătorile corecte
Pentru a ști suprafața tapetului personalizat, folosește o ruletă și măsoară lățimea și înălțimea peretelui pe care vrei să îl aplici. Dacă aria este mai mare de 1 metru, îți recomandăm să faci măsurătoarea din metru în metru, deoarece este posibil ca aceasta să nu fie perfectă. Pentru o acoperire cât mai bună a peretelui tău, cel mai bine este să notezi cea mai mare lățime și cea mai mare înălțime pe care o măsori. Apoi adaugă câte 8 cm. Acest lucru oferă imaginii pe care noi urmează să o printăm un bleed de 4 cm, care te va asigura atunci când montezi fototapetul că suprafața peretelui va fi complet acoperită.
Pasul 2: Alege imaginea potrivită și trimite-o echipei noastre de designeri
Este important, atunci când alegi imaginea pentru tapetul tău personalizat, să urmărești recomandările noastre legate de acest aspect. Odată aleasă, trimite-o echipei noastre de designeri, alături de dimensiunile pe care le dorești. Aceștia vor verifica grafica din punct de vedere al rezoluției și apoi o vor trimite la imprimat. 
Mai multe detalii...
Pasul 3: Alege tipul de tapet potrivit pentru tine
Oferim două tipuri de tapet personalizat:

Standard – este imprimat pe o hârtie mată, finisată, care nu se rupe. Printul este permanent și de foarte bună calitate, iar culoarea rezultată este garantată pentru minimum doi ani, atunci când fototapetul este păstrat în condiții optime (ferit de razele directe ale soarelui).

Cerneala folosită pentru imprimarea acestui tip de tapet este bazată pe apă, ceea ce îi conferă strălucire și durabilitate. Hârtia nu conține nici un fel de solvenți și, prin urmare, este lipsită de orice miros posibil.

Acest tip de tapet personalizat se va lipi pe perete ca orice tapet obișnuit, cu adeziv special pe care îl găsești în comerț și fără mare efort. Se va putea curăța cu ușurință și va fi rezistent la zgârieturi și abraziune.

Premium, cu autoadeziv – rezistent la apă, finisaj mat, textură fină. Garantăm o culoare permanentă, care poate rămâne strălucitoare până la 10 ani, datorită printului de o calitate superioară și a hârtiei opace pe care o folosim pentru acest tip de tapet personalizat.

Cerneala folosită pentru imprimarea acestui tip de tapet este bazată pe apă, ceea ce îi conferă strălucire și durabilitate. Hârtia nu conține nici un fel de solvenți și, prin urmare, este lipsită de orice miros posibil. Produsul are certificat ECO, ceea ce îl face ideal de folosit pentru orice fel de spații, inclusiv spitale sau grădinițe.

Se montează cu foarte mare ușurință, datorită sistemului autoadeziv cu care este prevăzut; nu necesită unelte sau lipici. Se va curăța foarte ușor, cu un burete umed și va fi rezistent la zgârieturi și abraziune.

Pasul 4: Finalizează comanda
Așteptăm de la tine un e-mail cu imaginea aleasă pentru tapetul personalizat și dimensiunile peretelui pe care îl vei aplica. Echipa noastră de designeri va face o verificare a graficii tale pentru a ne asigura că rezoluția imaginii este potrivită pentru dimensiunea aleasă. Nu uita că, pentru a optimiza calitatea produsului și pentru a-ți ușura munca, putem furniza un print de dimensiuni mari în bucăți mai mici.

 

Recomandări pentru machetarea design-ului pentru tapetul personalizat

Pentru machetarea tapetului personalizat, există câteva reguli de machetare care ar trebui respectate. În primul rând, grafica trebuie trimisă în format PDF, TIF, sau orice tip de fișier editabil în Corell Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, scară 1:1, iar rezoluția ar trebui să fie de minimum 300 dpi, în funcție de dimensiunea dorită pentru fototapet. Ideal este să folosești numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau codul PANTONE.

Mai multe detalii...
Pentru alegerea imaginii potrivite, trebuie să ai grijă să aibă o calitate superioară, să beneficieze de un contrast substanțial între luminile deschise și cele închise și să conțină detalii bine definite. Ideal ar fi să te ferești, atunci când alegi imaginea pentru personalizare, ca aceasta să conțină culori deschise și strălucitoare, precum roșu sau galben și să nu aibă umbre.

Un alt lucru de care ar trebui să ții cont când alegi grafica pentru tapetul tău personalizat este că subiectul principal al imaginii ar trebui să acopere aproximativ 75% din peisaj. Însă nu trebuie să pierzi din vedere nici imaginea de ansamblu și poziționarea pe perete în camera aleasă.

 Echipa noastră va avea grijă ca tu să obții un produs de calitate

  • În primul rând, graficienii noștri vor verifica rezoluția imaginii trimise de tine în comandă, pentru a se asigura de calitatea acesteia.
  • Vom trece apoi la imprimarea propriu-zisă a tapetului tău, pe hârtia potrivită în funcție de alegerea făcută de tine.
  • Urmează etapa tăierii printului, în funcție de cerințe și de necesități. Pentru a optimiza calitatea produsului și pentru a-ți ușura munca, putem tăia un print de dimensiuni mari în bucăți mai mici.
  • La final, ambalăm produsul și îl livrăm prin curieri. Pentru livrarea produselor, folosim mai mulți transportatori și curieri. În funcție de zonă și de termen, folosim cea mai avantajoasă formă de livrare pentru tine.

De ce să ne alegi pe noi

Cu o experiență de peste 5 ani pe piața de profil, Sedra Advertising colaborează cu agenții de publicitate și companii cunoscute, oferind o gamă completă de sisteme expoziționale și produse promoționale pentru tine și afacerea ta.

Este important de notat că, atunci când comanzi un tapet personalizat de la SedraExpo, comanzi direct de la producător. Acest lucru înseamnă că nu există costuri de intermediar și nici întârzieri în procesarea comenzilor. Vom lucra cu tine de la început până la sfârșit, pentru a ne asigura că sunteți complet mulțumit de experiența și produsul finit.

Produsele noastre sunt realizate prin imprimare la o înaltă rezoluție și calitate, garantată de utilizarea mașinilor de tipar de ultimă generație. Oferim servicii de design (la cerere), repersonalizare produse, garantăm atenție pentru detalii și calitate superioară a sistemelor furnizate.

Roll-up 100

Roll-up 120

Masă Sampling

Steag Lacrimă M

5
Sending
User Review
5 (1 vote)
Comodo SSL