Steaguri publicitare

Gama completă de steaguri publicitare

Vizibilitate, eleganță și rezistență. Asta înseamnă steaguri publicitare create de Sedra Advertising. Ușor de montat pe orice suprafață, rezistente la ploaie, vânt sau soare puternic, îți poți comanda steaguri publicitare în formă de lacrimă sau de pană.

Mai multe detalii...
Acestea pot fi montate cu ușurință atât pe teren plat, cât și pe teren denivelat (pe plajă sau pe iarbă). Suportul pe care se montează steagul este din aluminiu și fibră de sticlă, ceea ce garantează o rezistență sporită, evitând posibilele pagube provocate de condițiile meteo la care vor fi expuse.

Fă-te cunoscut cu steaguri publicitare create de Sedra!

Steaguri publicitare nu înseamnă doar o bucată de material textil. El spune o poveste. Povestea afacerii tale. În funcție de dimensiunea aleasă, steaguri publicitare pot furniza oricâte informații consideri de cuviință că trebuie să conțină. Nu există nicio limitare nici atunci când vine vorba de realizarea designului pentru steagul tău. Fie că vorbim de desene sau de culori.

Steag Lacrima SSteag Lacrima MSteag Lacrima LSteag Lacrima XL
31 € +TVA43 € +TVA63 € +TVA108 € +TVA
Steag Pană SSteag Pană MSteag Pană LSteag Pană XL
30 € +TVA39 € +TVA52 € +TVA71 € +TVA

*Preturile includ printul personalizat, sistemul si geanta de transport.

Steag Lacrimă S


steag lacrima S

Dimensiuni: H: 225 cm.

Ambalaj: Geantă textilă – L: 120cm; H: 20cm; A: 16cm / greutate – 3 Kg.

Preț: 31 € + TVA

DESCRIERE: Nimic nu se potrivește mai bine cu afacerea ta în anotimpul estival decât amplasarea, la loc vizibil, a unor steaguri publicitare Lacrimă S. Fiind cele mai mici ca dimensiune din gama de steaguri publicitare tip Lacrimă, acestea sunt discrete și te îmbie să intri și să descoperi ce se află dincolo de mesaj.

Steag Lacrimă M


steag lacrima m

Dimensiuni: H: 260cm;

Ambalaj: Geantă textilă – L: 120cm; H: 20cm; A: 16cm / greutate – 3 Kg.

Preț: 43 € + TVA

DESCRIERE: Atunci când folosești steaguri publicitare Lacrimă M vei atrage cu siguranță atenția cu privire la compania și produsele tale. Fabricate din polimer rezistent, acestea sunt ideale pentru dealeri auto, dezvoltatori imobiliari, restaurante, cafenele, mall-uri etc. Nu necesită ancorare, astfel încât aceste steaguri publicitare vor fi întotdeauna ușor și rapid de mutat și aranjat.

Steag Lacrimă L


steag lacrima L

Dimensiuni: H: 325cm;

Ambalaj:Geantă textilă – L: 120cm; H: 20cm; A: 16cm / greutate – 3 Kg.

Preț: 63 € + TVA

DESCRIERE: Datorită dimensiunilor impozante, steaguri publicitare Lacrimă L reușesc cu siguranță să capteze atenția asupra mesajului tău. Acestea sunt confecționate din polimer rezistent, ceea ce le conferă durabilitate în timp. Steaguri publicitare tip Lacrimă sunt ușor de montat și de demontat. Poți opta pentru diferite tipuri de baze, în funcție de locul urmează a fi amplasate.

Steag Lacrimă XL


steag lacrima XL

Dimensiuni: H: 415cm;

Ambalaj: Geantă textilă / dimensiuni – L: 120cm; H: 20cm; A: 16cm / greutate – 3 Kg.

Preț: 108 € + TVA

DESCRIERE: Steaguri publicitare Lacrimă XL sunt vizibile, directe și indiscrete: te duc cu gândul la vela unui vas din peisajele fabuloase văzute la televizor sau în ofertele agențiilor de turism. Acest tip de steaguri publicitare este ideal pentru a fi folosit outdoor, în cadrul evenimentelor de amploare. Nu există nicio limitare atunci când vine vorba de realizarea designului pentru steagul tău.

Steag Pană S


steag pana S

Dimensiuni: H: 260cm;

Ambalaj: Geantă textilă – L: 120cm; H: 20cm; A: 16cm / greutate – 3Kg.

Preț: 30 € + TVA

DESCRIERE: Ideale atât pentru promovare indoor cât și outdoor, steaguri publicitare Pană S nu ar trebui să lipsească din strategia ta de marketing. Acest tip de steaguri publicitare va atrage cu siguranță atenția cu privire la compania și produsele tale. Fabricate din polimer rezistent, acestea sunt ideale pentru dealeri auto, dezvoltatori imobiliari, restaurante, cafenele, mall-uri etc.

Steag Pană M


steag pana M

Dimensiuni: H: 325cm;

Ambalaj: Husa textilă – L: 120 cm; H: 20cm; A: 16cm / greutate – 3 Kg.

Preț: 39 € + TVA

DESCRIERE: Datorită dimensiunilor reduse, steaguri publicitare Pană M vor atrage atenția clienților tăi în mod discret și îi vor îmbia să intre și să descopere ce se află dincolo de mesajul tău promoțional. Acest tip de steaguri publicitare nu necesită ancorare, astfel încât ele vor fi întotdeauna ușor și rapid de mutat și aranjat.

Steag Pană L


steag pana L

Dimensiuni: H: 425cm;

Ambalaj: Husa textilă – L: 120 cm; H: 20 cm; A: 16 cm / greutate – 3 Kg.

Preț: 52 € + TVA

DESCRIERE: Dimensiunile lor mari fac din steaguri publicitare Pană L instrumentul perfect pentru tine și afacerea ta, atunci când îți propui să captezi atenția asupra unui mesaj. Acestea sunt confecționate din polimer rezistent, ceea ce le conferă durabilitate în timp. Steaguri publicitare tip Pană au o portabilitate ridicată și sunt ușor de montat și de demontat.

Steag Pană XL


steag pana XL

Dimensiuni: H: 520cm;

Ambalaj: Husa textilă – L: 120 cm; H: 20 cm; A: 16 cm / greutate – 3 Kg.

Preț: 71 € + TVA

DESCRIERE: Acest tip de steaguri publicitare atrag atenția, în special datorită dimensiunilor impozante pe care le au. Conferă vizibilitate sporită mesajului tău promoțional, fiind ideal de folosit pentru publicitate outdoor. Iar când vine vorba de steaguri publicitare Pană XL, nu există nicio limitare atunci când vine vorba de culori sau de realizarea designului tău.

5
Sending
User Review
4.5 (4 votes)
Comodo SSL