steag-rectangular-drept-l-sedra

Steag Rectangular L – 67 €

Steag Rectangular L - Sistem Premium

Dimensiuni: H: 430 x 70 cm | Dimensiune Grafica: 380 x 70 cm.

Un steag personalizat este o metodă inedită de marketing pentru a-ți promova firma. Fiind realizat din polimer rezistent și având un sistem de prindere al materialului foarte simplu, steagul este ușor de montat și de transportat. În funcție de locul unde doriți să amplasați steagul, puteți opta pentru diferitele tipuri de baze.

Prețul steagului nu include baza de fixare.

vanzari@sedra.ro 0771.274.953 Descarca macheta

steag rectangular drept l sedra

ProdusSteag Rectangular S
Preț67 € +TVA

Descriere Steag Rectangular L

În materie de publicitate indoor sau outdoor, steagurile personalizate nu ar trebui să lipsească din strategiile de marketing. Aceste tipuri de steaguri publicitare vor atrage cu siguranță atenția cu privire la compania și produsele tale. Fabricate din polimer rezistent, acestea sunt ideale pentru dealeri auto, dezvoltatori imobiliari, restaurante, cafenele, mall-uri etc. Fiind ușoare și portabile, steagurile personalizate pot fi mutate oriunde și oricând, cu minimum de efort. Nu necesită ancorare, astfel încât vor fi întotdeauna ușor și rapid de mutat și aranjat.

steag pana sistem

Baze pentru Steag Rectangular L

ProdusCruce StandardTarusColacBaza patrataBaza surubBaza roataBaza perete
Preț19 € +TVA15 € +TVA10 € +TVA20 € +TVA21 € +TVA18 € +TVA19 € +TVA
baza steag crucebaza steag tarusbaza steag colacbaza steag patratabaza steag surubbaza steag roatabaza steag perete pret

Macheta Steag Rectangular L

Reguli de machetare: Pentru personalizarea unui steag lacrimă, ne poți trimite grafica în format PDF, TIF, fișiere editabile în Corell Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi l:1.
Ideal este să folosești numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau codul PANTONE.

steaguri persolanizate pana m

Dimensiuni colet

Geantă de transport: L: 120cm; H: 20cm; A: 16cm / greutate: 3Kg.

steag importator

Produse recomandate

Pentru clienții care doresc bannere la dimensiuni mai mari, Sedra Advertising oferă o gamă variată de produse disponibile la prețuri promoționale: Pop-Up spider 2x3, Roll-Up 85 și Expodesk.

Roll-up 85

Masă Sampling

Expodesk

Pop-up 2x3 Curb

  • Steag Pana M
5
Sending
User Review
3 (2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Comodo SSL