steag pană L

Steag Pana L – 56 €

Steag Pana L - Sistem Premium

Dimensiuni: H:425cm

Steagul personalizat a devenit o importantă modalitate de promovare a firmelor în domeniului marketingului. Un steag personalizat captează atenția asupra publicității tale. Acesta este realizat din polimer rezistent, ceea ce îi conferă durabilitate în timp. Împreună cu sistemul acestuia, steagul este ușor de montat și de demontat. Puteți opta pentru diferitele tipuri de baze în funcție de locul unde va fi amplasat.

Prețul steagului nu include baza de fixare.

vanzari@sedra.ro   0771.274.953  Descarca macheta

Steag pana L pret

ProdusSteag Pana LRefacere personalizare
Preț56 € +TVA29 € +TVA

Descriere Steag Pana L

În materie de publicitate indoor sau outdoor, steagurile personalizate nu ar trebui să lipsească din strategiile de marketing. Aceste tipuri de steaguri publicitare vor atrage cu siguranță atenția cu privire la compania și produsele tale. Fabricate din polimer rezistent, acestea sunt ideale pentru dealeri auto, dezvoltatori imobiliari, restaurante, cafenele, mall-uri etc. Fiind ușoare și portabile, steagurile personalizate pot fi mutate oriunde și oricând, cu minimum de efort. Nu necesită ancorare, astfel încât vor fi întotdeauna ușor și rapid de mutat și aranjat.

steag pana sistem

Baze pentru Steag Pana L

ProdusCruce StandardTarusColacBaza patrataBaza patrata 8KgBaza surubBaza roataBaza perete
Preț19 € +TVA18 € +TVA8 € +TVA32 € +TVA53 € +TVA21 € +TVA20 € +TVA18 € +TVA
baza steag crucebaza steag tarusbaza steag colacbaza steag patratabaza steag patratabaza steag surubbaza steag roatabaza steag perete pret

Macheta Steag Pana L

Reguli de machetare: Pentru personalizarea unui steag lacrimă, ne poți trimite grafica în format PDF, TIF, fișiere editabile în Corell Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi l:1.
Ideal este să folosești numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau codul PANTONE.

steaguri persolanizate pana l

Dimensiuni colet

Geantă de transport: L: 120cm; H: 20cm; A: 16cm / greutate: 3Kg.

steag importator

Produse recomandate

Pentru clienții care doresc bannere la dimensiuni mai mari, Sedra Advertising oferă o gamă variată de produse disponibile la prețuri promoționale: Pop-Up spider 2x3, Roll-Up 85 și Expodesk.

Roll-up 85

Masă Sampling

Expodesk

Pop-up 2x3 Curb

  • Steag Pana L
5
Sending
User Review
5 (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Comodo SSL