steag pană S

Steag Pana S – 35 €

steag pană M

Steag Pana M – 46 €

steag pană L

Steag Pana L – 56 €

steag pană XL

Steag Pana XL – 75 €

steag lacrimă S

Steag Lacrima S – 36 €

steag lacrimă M

Steag Lacrima M – 49 €

steag lacrimă L

Steag Lacrima L – 68 €

steag lacrimă XL

Steag Lacrima XL – 89 €

steag-rectangular-drept-m-sedra

Steag Rectangular M – 49 €

steag-rectangular-drept-l-sedra

Steag Rectangular L – 67 €

steag-rectangular-drept-s-sedra

Steag Rectangular S – 38 €

Steaguri personalizate

Steaguri personalizate cu un design elegant, care se remarcă foarte ușor.  In materie de publicitate indoor sau outdoor steagurile personalizate nu ar trebui să lipsească din strategia dumneaoastra de marketing.

Pot fi folosite la evenimente, expoziții, magazine, mall-uri, pentru a marca sediul firmei, pe plajă, la terase etc.

Sunt foarte ușor de montat pe aproape orice suprafață. Pentru asta, vă oferim diferite tipuri de baze. De la baze pentru teren plat, până la baze pentru teren denivelat. (Baza tarus este foarte utila cand doriti amplasarea steagului la plaja sau pe iarba si doriti ca acesta sa ramana fixat pe sol)

Puteti gasi bazele, apăsând pe oricare dintre steaguri, in partea de jos.

Suportul pe care se montează steagul este din aluminiu și fibră de sticlă, fapt care asigură o rezistență sporită, evitând posibilele pagube provocate de condițiile meteo la care vor fi expuse.

Materialul pe care printăm grafica dumneavoastră prin sublimare, poate fi personalizat în moduri diverse în funcție de scopul pentru care urmează a fi folosit. Materialul este textil, ceea ce permite trecerea aerului fara sa deterioreze steagul. Va asiguram ca steagurile noastre pot fi folosite outdoor  pentru un timp indelungat in conditii de ploaie, vant si soare.

Urmarind atent cererea pietei si nevoile clientilor nostri am  observat ca cele mai  eficiente steaguri in materiale de sisteme expozitionale outdoor sunt cele care ofera un design usor de remarcat.

Oferim steaguri în formă lacrimă și pană, pentru că au un design care se face ușor remarcat și atrag privirile potențialilor clienți.  In acelasi timp, ofera o suprafata destul de mare care poate fi personalizata. Recomandam clientilor nostri steagurile de dimensiune XL pentru a mari vizibilitatea in spatiile outdoor. Trecatorii nu pot ignora un steag  care are ca si inaltime 415cm iar daca se folosesc culori vii in grafica, cu siguranta steagul dumneavoastra va fi remarcat.

steag personalizat lacrimaLe puteți găsi în diferite dimensiuni. De la steaguri S folosite de obicei in spatiile indoor pana la steaguri XL, pe care le recomandam in spatiile outdoor.

Apasând oricare dintre steaguri veți putea observa o comparație a dimensiunii steagurilor la scară ”umană”.

Pentru a plasa o comanda este suficient sa trimiteti un e-mail la adresa comenzi@sedra.ro impreuna cu grafica dumneavoastra care va fi verificata de catre noi iar apoi in 24 de ore steagul dumneavoastra va fi gata.

Avem nevoie de grafica la dimensiunea stantei gasite sub fiecare steag, in profilul de culoare CMYK, format pdf sau tif.

La ce  mă pot aștepta atunci când cumpăr un steag personalizat de la Banner-Roll-up.ro

Atunci când comandati un steag personalizat de la Banner-Rollup.ro, comandați direct de la producător. Acest lucru înseamnă că nu există costuri de intermediar și nici întârzieri în procesarea comenazilor. Vom lucra cu tine de la început până la sfârșit pentru a ne asigura că sunteți complet mulțumit de experiența și produsul finit!

Fiecare steag este fabricat din cele mai bune materiale. Atat sistemele, care sunt fabricate din aluminiu si fibra de carbon, dar si prontul care este conceput pe polyester si printat la o rezolutie foarte mare.

De ce noi?

Dacă sunteți în căutarea pentru un producător de steaguri personalizate, rapid și de încredere, nu căutați mai departe! Banner-roolup.ro are tot ce ai nevoie pentru a produce comenzi mici si foarte mari.

Suntem deja de foarte multi ani furnizori de  steaguri personalizate persoanelor juridice și fizice care au fost în căutarea unui astfel de produs de calitate. Acesta este motivul pentru care suntem cunoscuți ca fiind unul dintre cei mai buni.

Nu avem restrictii pentru designul vostru!

Nu exista absolut nici o limitare atunci cand vine vorba de realizarea designului pentru un steag. Fie ca vorbim de desene sau culori. Sunteti liberi sa personalizati steagul in felul in care doriti fara nici un alt cost suplimentar!
De asemenea va putem exporta grafica GRATUIT in orice alt format aveti nevoie.

In cazul in care aveti nevoie de o proba de print nu este nici o problema! In opret aveti inclusa o proba de print la o scala mica a intregului design. Noi va garantam calitatea culorilor.

Ai un logo, design, sau orice alt mesaj ce trebuie tiparit? Nici o problema! Echipa noastra este foarte bine instruita si va poate ajuta cu realizarea machetei grafice gratuit.

Nu există alte taxe sau costuri ascuse!

Suntem foarte transparenti in ceea ce priveste costurile. Banner-rollup.ro vine in sprijinul clientilor. Costurile comunicate initial raman neschimbate pana la final.

Nu exista nici o taxa ascunsa. Abosolut toate costurile sunt confirmate de catre client inainte de a da comanda ferma.

Care sunt avantajele de a lucra cu Banner-Rollup.ro?

  • Producem comenzi mari intr-un timp foarte scurt
  • Echipa noastră vă va ajuta să alegeți tipul de material si modalitatea de imprimare cea mai avantajoasa.
  • Toate produsele noastre sunt realizate din materiale de înaltă calitate.
  • Va oferim consultanta in alegerea produselor pentru o foarte buna vizibilitate conform nevoilor.
  • Cerneluri noastre au protectie UV, astfel sunt foarte rezistente in timp.
  • Procesul nostru de imprimare digitală ne permite să avem o calitate foarte buna indiferent de cât de complexa este grafica dumneavoastra.
  • Toate steagurile noastre personalizate sunt finisate, tivite cu rânduri de împletit, astfel acestea sunt gata pentru a fi transportate oriunde în momentul în care le primiți!

Sunteti gata sa comandati?

Intrati in galeria noastra cu poze si vizualizati modele deja realizate. Puteti sa va inpirati in vederea realizarii machetei grafice.

Daca aveti intrebari cu privire la metodele de imprimare, materiale de print, imprimantele folosite, modalitate de transport sau doriti o oferta de pret specifica nu ezitati sa ne contactati la telefon sau e-mail: comenzi@sedra.ro

5

Comodo SSL