steaguri

Steaguri

Steaguri personalizate, pentru ca lumea să te cunoască!

Atunci când apelezi la steaguri personalizate pentru promovare, alegi o cale simplă și sigură de a atrage atenția asupra ta. Fie că organizezi un eveniment, o inaugurare, fie că deții un showroom, sau pur și simplu că vrei să te faci cunoscut.

Cât despre metoda de imprimare steaguri, aceasta se face prin sublimare sau print direct pe textil. Acest lucru înseamnă că cerneala se impregnează direct în fibrele materialului și nu doar se imprimă pe acesta.

Steag Lacrima SSteag Lacrima MSteag Lacrima LSteag Lacrima XL
31 € +TVA43 € +TVA63 € +TVA108 € +TVA
Steag Pană SSteag Pană MSteag Pană LSteag Pană XL
30 € +TVA39 € +TVA52 € +TVA71 € +TVA

*Preturile includ printul personalizat, sistemul si geanta de transport.

Principalul avantaj atunci când te hotărăști să achiziționezi steaguri personalizate ține de faptul că acestea pot fi montate cu ușurință pe orice suprafață. Baza pe care se montează steagul este din aluminiu și fibră de sticlă. Acest lucru garantează o rezistență sporită, evitând posibilele pagube provocate de condițiile meteo la care va fi expus. Avem pentru tine următoarele tipuri de baze pentru steaguri publicitare: cruce standard, țăruș, colac, bază pătrată sau șurub.

Baze pentru steaguri

ProdusCruce StandardTarusColacBaza patrataBaza surubBaza roataBaza perete
Preț14 € +TVA10 € +TVA5 € +TVA15 € +TVA16 € +TVA13 € +TVA14 € +TVA
baza steag crucebaza steag tarusbaza steag colacbaza steag patratabaza steag surubbaza steag roatabaza steag perete pret

Gama completă de steaguri personalizate și drapele

Când vine vorba de steaguri personalizate (pană sau lacrimă), dar și de drapele (naționale, România, UE+NATO, personalizate), ai un singur furnizor de încredere. Sedra Advertising se numără printre cei mai mari producători de astfel de produse. Îți oferim gama completă de steaguri pentru tine, instituția sau afacerea ta.

Steaguri România, UE + NATO, personalizate – direct de la producător

Sedra Advertising este unul dintre cei mai mari producători de steaguri naționale, drapel România, UE+NATO, drapeluri personalizate. Este bine știut faptul că un furnizor de steaguri de încredere este esențial dacă reprezinți o instituție publică,  un partid politic, un sindicat, o instituție de învățământ de orice grad sau o instituție de cultură.

Iar noi știm cel mai bine ce este important în confecționarea de steaguri. Așa că nu facem rabat de la respectarea formelor și intensității culorilor stabilite de forurile internaționale în domeniu. Confecționăm o gamă largă de modele și dimensiuni de steaguri și, în funcție de spațiul unde vor fi amplasate, alegem materialul potrivit pentru interior sau exterior.

5
Sending
User Review
0 (0 votes)
Comodo SSL