steag vela

Steag Velă

Steag Velă - Sistem Premium

Un steag velă dă dinamică și culoare mesajului tău de promovare. Cu înălțimi variabile, ce pot ajunge până la 520 cm, aceste steaguri sunt vizibile, directe și indiscrete. Un steag velă te duce cu gândul, așa cum îi spune și numele, la vela unui vas din peisajele fabuloase văzute la televizor sau în ofertele agențiilor de turism. Acest tip de steaguri publicitare este ideal pentru a fi folosi outdoor, în cadrul evenimentelor de amploare.

Prețul steagului nu include baza de fixare.

vanzari@sedra.ro   0720.196.139

steag vela

ProdusSteag Velă SSteag Velă MSteag Velă LSteag Velă XL
Preț30 € +TVA39 € +TVA52 € +TVA71 € +TVA

Rezistență îndelungată, în condiții meteo extreme

Un steag beneficiază de o suprafață mare pentru imprimarea mesajului tău promoțional. Asta îl face ideal de ales atunci când ai de promovat o afacere sau un produs. Pentru imprimarea unui steag velă folosim numai produse superioare din punct de vedere calitativ. Acestea îți garantează culori vii pentru imaginea aleasă, o durată lungă de viață și o curățare ușoară. 

Materialul pe care este printat un steag este poliester rezistent, de cea mai bună calitate. Cerneala folosită pentru imprimare este pe bază de eco-solvent, prietenoasă cu mediul înconjurător și foarte rezistentă la condiții meteo extreme.

steag pana sistem

Montare ușoară și vizibilitate maximă

Produsele din gama steag velă sunt foarte ușor de montat pe orice suprafață, rezistente la ploaie, vânt sau soare puternic. Astfel, un steag velă personalizat poate fi montat cu ușurință atât pe teren plat, cât și pe teren denivelat (pe plajă sau pe iarbă). Pentru asta, îți punem la dispoziție mai multe tipuri de baze.

Fabricate din aluminiu și fibră de sticlă, bazele pentru steag îi garantează o rezistență sporită, evitând posibilele pagube provocate de condițiile meteo la care va fi expus. Avem pentru tine următoarele tipuri de baze pentru steag: cruce standard, țăruș, colac, bază pătrată sau șurub.

Baze pentru Steag Velă

ProdusCruce StandardTarusColacBaza patrataBaza surubBaza roataBaza perete
Preț14 € +TVA10 € +TVA5 € +TVA15 € +TVA16 € +TVA13 € +TVA14 € +TVA
baza steag crucebaza steag tarusbaza steag colacbaza steag patratabaza steag surubbaza steag roatabaza steag perete pret

Macheta Steag Velă

Pentru personalizarea unui steag, ne poți trimite grafica în format PDF, TIF, fișiere editabile în Corell Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial. Imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi, 1:1. Ideal este să folosești numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau codul PANTONE.

Atunci când vine vorba de realizarea designului pentru un steag, nu există absolut nicio limitare, fie că este vorba de imaginea aleasă sau de culori. Mai mult, în cazul în care ai nevoie de o probă de print o să o ai fără nicio problemă! Materialul pe care printăm grafica ta prin sublimare, poate fi personalizat în moduri diverse în funcție de scopul pentru care urmează a fi folosit.

Materialul este textil, ceea ce permite trecerea aerului fără să deterioreze printul de pe steagul tău. Îți garantăm că steag realizat de noi nu este afectat nici de razele soarelui și nici de condițiile meteo extreme și că va rezista timp îndelungat expus la exterior.

 

Dimensiuni colet

Geantă de transport: L: 120cm; H: 20cm; A: 16cm / greutate: 3Kg.

steag importator

Produse recomandate

Pentru clienții care doresc bannere la dimensiuni mai mari, Sedra Advertising oferă o gamă variată de produse disponibile la prețuri promoționale: Pop-Up spider 2x3, Roll-Up 85 și Expodesk.

Roll-up 85

Masă sampling

Expodesk

Pop-up 2x3 Curb

5
Sending
User Review
5 (2 votes)
Comodo SSL