steag pana m

Steag Pana

Steag Pana S – 35 €

Steag Pana M – 46 €

Steag Pana L – 62 €

Steag Pana XL – 79 €

Dimensiuni diferite de steag pană

Folosirea unui steag pană personalizat este recomandată pentru dealeri auto, dezvoltatori imobiliari, restaurante, cafenele, mall-uri etc. Fiind ușor și portabil, un steag pană poate fi mutat oriunde și oricând, cu minimum de efort. Nu necesită ancorare, astfel încât va fi întotdeauna ușor și rapid de mutat și aranjat.

Îți oferim steag în 4 dimensiuni diferite – S, M, L, XL – și te vom ajuta să alegi varianta potrivită pentru brandul tău.

Baze pentru steaguri

ProdusCruce StandardTarusColacBaza patrataBaza patrata 8KgBaza surubBaza roataBaza perete
Preț19 € +TVA18 € +TVA8 € +TVA32 € +TVA53 € +TVA21 € +TVA20 € +TVA18 € +TVA
baza steag crucebaza steag tarusbaza steag colacbaza steag patratabaza steag patratabaza steag surubbaza steag roatabaza steag perete pret

Sedra Advertising oferă o gamă completă de steaguri personalizate, foarte ușor de montat pe orice suprafață, rezistente la ploaie, vânt sau soare puternic. Un steag pană beneficiază de o suprafață mare pentru imprimarea mesajului tău promoțional, ceea ce îl face ideal de ales atunci când ai de promova o afacere sau un produs.

Materialul pe care este printat un steag este poliester rezistent, de cea mai bună calitate, iar cerneala folosită pentru imprimare este pe bază de eco-solvent, prietenoasă cu mediul înconjurător și foarte rezistentă la condiții meteo extreme.

Montare ușoară și vizibilitate maximă

Un steag personalizat poate fi montat cu ușurință atât pe teren plat, cât și pe teren denivelat (pe plajă sau pe iarbă). Pentru asta, îți punem la dispoziție mai multe tipuri de baze. Fabricate din aluminiu și fibră de sticlă, bazele pentru steag îi garantează o rezistență sporită, evitând posibilele pagube provocate de condițiile meteo la care va fi expus. Avem pentru tine următoarele tipuri de baze pentru steag: cruce standard, țăruș, colac, bază pătrată sau șurub.

Personalizare steag pană

Pentru personalizarea unui steag, ne poți trimite grafica în format PDF, TIF, fișiere editabile în Corell Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi 1:1.
Raportul calitate preț pe care îl oferă un steag, calitatea printului, ușurința de montare și demontare și transportul facil, fac din acesta un element expozițional ideal pentru promovarea produselor sau pentru sporirea vizibilității companiei tale.

5
Comodo SSL