steag lacrima

Steag Lacrima

Steag Lacrima S – 36 €

Steag Lacrima M – 49 €

Steag Lacrima L – 68 €

Steag Lacrima XL – 89 €

Dimensiuni - Steag Lacrimă

Îți oferim steag lacrimă în 4 dimensiuni diferite – S, M, L, XL – și te vom ajuta să alegi varianta potrivită pentru brandul tău.

Folosirea unui steag personalizat este recomandată pentru proprietarii de terase, restaurante, cafenele, pentru dealerii auto sau dezvoltatorii imobiliari, pentru magazinele din mall-uri etc. Fiind ușor și portabil, un steag poate fi mutat oriunde și oricând, cu minimum de efort. Nu necesită ancorare, astfel încât va fi întotdeauna ușor și rapid de mutat și aranjat.

Baze de steaguri

ProdusCruce StandardTarusColacBaza patrataBaza patrata 8KgBaza surubBaza roataBaza perete
Preț19 € +TVA18 € +TVA8 € +TVA32 € +TVA53 € +TVA21 € +TVA20 € +TVA19 € +TVA
baza steag crucebaza steag tarusbaza steag colacbaza steag patratabaza steag patratabaza steag surubbaza steag roatabaza steag perete pret

Design modern și vizibilitate sporită

Un steag personalizat poate fi montat cu ușurință atât pe teren plat, cât și pe teren denivelat (pe plajă sau pe iarbă). Pentru asta, îți punem la dispoziție mai multe tipuri de baze. Fabricate din aluminiu și fibră de sticlă, bazele pentru steag îți garantează o rezistență sporită, evitând posibilele pagube provocate de condițiile meteo la care va fi expus. Avem pentru tine următoarele tipuri de baze pentru steag: cruce standard, țăruș, colac, bază pătrată sau șurub.

Personalizare steag lacrimă

Pentru personalizarea unui steag, ne poți trimite grafica în format PDF, TIF, fișiere editabile în Corell Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi, scară 1:1.

Raportul calitate preț pe care îl oferă un steag, calitatea printului, ușurința de montare și demontare și transportul facil, fac din acesta un element expozițional ideal pentru promovarea produselor sau pentru sporirea vizibilității companiei tale.

5
Sending
User Review
5 (1 vote)
Comodo SSL