Stand Brosuri

Stand broșuri pentru materiale promoționale

Stand broșuri reprezintă un suport pentru materiale promoționale. De nelipsit de la târguri expoziționale, prezentări de produs sau servicii sau, pur și simplu, de la intrarea într-un showroom. Cu stand broșuri, flyere, pliante, cataloage, reviste îți poți face vizibilă oferta cu minimum de resurse și de efort.

În funcție de bugetul și de necesitățile tale, îți oferim trei tipuri de stand broșuri. Modelul Zig-zag (3 nivele, 2 fețe), Slim (4 buzunare) și Pro (5 buzunare). Fiecare produs vine cu specificații și destinații particulare, însă cu siguranță oricare dintre ele își va găsi locul în cadrul oricărui stand expozițional.

Materialul din care este confecționat un stand broșuri este aluminiu (în cazul modelelor Zigzag și Slim) sau oțel (modelul Pro). Oricare dintre produsele alese vin cu geantă de depozitare, din material textil sau din aluminiu.

91 Euro + TVA
103 Euro + TVA

Stand broșuri – stil, eleganță și rezistență

Oricare dintre variantele de stand broșuri aleasă poate fi caracterizată în 3 cuvinte: pliabilă, portabilă și personalizabilă. Cu alte cuvinte, dacă alegi să comanzi un stand broșuri, te bucuri de vizibilitate ridicată la costuri minime, și beneficiezi de un produs ușor de montat/demontat, mutat și transportat.

În plus, folosirea unui stand broșuri denotă stil și eleganță, iar în ochii clienților și ai partenerilor de afaceri vei da dovadă de profesionalism. Iar când vine vorba de rezistența unui astfel de produs, nu facem rabat de la calitate. Stand broșuri este confecționat din materiale de cea mai bună calitate și, în funcție de buget, poți opta pentru cea mai bună variantă pentru tine și afacerea ta.

Montaj stand broșuri

Un produs de tipul stand broșuri este ușor de montat de către o singură persoană. Produsul este prevăzut cu un cadru click, care face schimbarea printului foarte ușoară. Puteți face schimbul fără unelte ajutătoare. Acest suport va fi simplu de montat pe orice suprafață. Portabilitatea produsului face din stand broșuri un element de expunere publicitară simplu și eficient. Printul poate fi schimbat în orice moment în doar câteva minute, iar transportul suportului va fi întotdeauna eficient și ușor.

Reguli de machetare pentru stand broșuri

Suportul pe care vor fi expuse broșurile, flyerele, cataloagele sau revistele tale poate fi personalizat. Pentru asta, avem nevoie de la tine de grafica în format PDF, TIF, sau orice fel de fișiere editabile în Corel Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi, 1:1. Ideal este să folosești numai culori CMYK.
Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

De ce să ne alegi pe noi

Cu o experiență de peste 5 ani pe piața de profil, Sedra Advertising colaborează cu agenții de publicitate și companii cunoscute, oferind o gamă completă de sisteme expoziționale și produse promoționale pentru tine și afacerea ta. Vom lucra cu tine de la început până la sfârșit, pentru a ne asigura că sunteți complet mulțumit de experiența și produsul finit.

Produsele noastre sunt realizate prin imprimare la o înaltă rezoluție și calitate, garantată de utilizarea mașinilor de tipar de ultimă generație. Oferim servicii de design (la cerere), repersonalizare produse, garantăm atenție pentru detalii și calitate superioară a sistemelor furnizate.

 

Comodo SSL