Stâlp Opritor

Stâlp Opritor

Dimensiuni stâlp: 92 cm  

Dimensiune bandă: 180 cm 

 

vanzari@sedra.ro   0771.274.953

Preturi

6 buc21 buc120 buc
85.5 € + TVA70.64 € +TVA57.6 € +TVA

Descriere Stâlp Opritor

Produsul stâlp opritor face parte din categoria sistemelor de tip barieră. Acest stâlp este ideal pentru a fi folosit în aeroporturi, muzee, gări și cinematografe. Pe lângă aceste utilizări, scopul unui stâlp opritor este de a delimita anumite zone private sau de a ghida și a îndruma trecătorii spre anumite spații.

Mai multe detalii...
Cu ajutorul acestor elemente se pot defini diverse forme care pot fi folosite pentru a împrejmui, de exemplu, exponate în interiorul sau exteriorul unui muzeu.
stalpi sistem-01

Personalizare Stâlp Opritor

Un stâlp opritor este construit din oțel cromat ceea ce îi conferă stabilitate și rezistență. Cu toate acestea, produsul oferă eleganță și stil într-o manieră profesionistă. Înălțimea unui stâlp este de 92 cm, iar lungimea benzii este de 180 cm. Lățimea pe care o aveți la dispoziție pentru personalizarea acestei fâșii este de 5 cm.

 

Stalpi pret

Montare Stâlp Opritor

Unul dintre avantajele majore ale acestui produs este montarea. Aceasta se poate realiza individual în doar 15 secunde. Datorită benzii retractabile, legarea unui stâlp de un altul se realizează rapid și fără efort. Cu ajutorul benzii se pot realiza diferite forme, se pot face trasee atât de lungi cât aveți nevoie, în cazul în care achizionați mai mulți stâlpi. La achiziționarea unui stâlp opritor, pachetul pe care îl veți primi va conține stâlpul cu bandă propriu-zis, o bază și dispozitivul de protejarea a bazei.

stalpi importator

Fie că este folosită în aeroporturi, gări, sau cinematografe, fie la evenimente de amploare precum concerte la care se așteaptă un număr mare de participanți, produsul stâlp opritor va face față mulțimii și va ghida cu brio oamenii spre zonele de acces sau va restricționa accesul unde este nevoie.

Produse recomandate

Pentru clienții care doresc bannere la dimensiuni mai mari, Sedra Advertising oferă o gamă variată de produse disponibile la prețuri promoționale: Pop-Up spider 3x3, Roll-Up Banner 120 și Roll-Up Banner 150.

Roll-up 85

Steag Lacrimă M

Pop-up Textil Curb

People Stopper

  • Stâlp Opritor
5
Sending
User Review
5 (1 vote)
Comodo SSL