șezlong personalizat

Șezlong personalizat

Șezlong personalizat - confortabil și cu stil

 

 

Ideal pentru evenimente outdoor, sau pentru promovarea piscinei tale sau a suprafeței de plajă de la malul mării. Un șezlong personalizat dă un plus de culoare imaginii tale. Acesta este imprimat pe material textil, cu o imagine grăitoare pentru brandul tău sau, pur și simplu, cu un text de promovare. Șezlong personalizat este o metodă la modă de atragere de noi clienți, atunci când deții o piscină sau un hotel la malul mării.

 

vanzari@sedra.ro  0720.196.139

șezlong personalizat

Șezlong personalizat

Nu există nicio limită atunci când vine vorba de variantele de personalizare pentru șezlong. Fie că vorbim de desene sau culori. Materialul textil pe care printăm grafica ta prin sublimare poate fi personalizat în moduri diverse. Realizăm grafica în funcție de spațiul unde urmează a fi amplasat acel șezlong personalizat.

Rezistență garantată, cerneală ecologică

Te asigurăm că șezlongul poate fi folosit outdoor pentru un timp îndelungat, în condiții de ploaie, vânt sau soare puternic. Pentru imprimarea unui șezlong personalizat folosim numai produse superioare din punct de vedere calitativ. Acestea îți garantează culori vii pentru imaginea aleasă, o durată lungă de viață și o curățare ușoară. Folosim numai cerneală cu eco-solvent, pe bază de apă, care este 100% ecologică.

Mai multe detalii...
Aceasta este recunoscută pentru că nu poluează în nici un fel mediul înconjurător. Datorită formulei sale speciale, protejează atât utilizatorii cât și mediul. Mai mult, cerneala cu care este imprimat șezlongul nu conține nicio substanță periculoasă de genul metalelor grele sau al hidrocarburilor aromatice și nu degajă nici un miros. După uscare, imaginea va beneficia de un finisaj mat, elegant. Astfel, printul se va bucura de o rezistență mult mai mare la spălare și abraziune. În plus, uscarea este mult mai rapidă decât în cazul cernelurilor obișnuite.

Un alt avantaj al cernelurilor cu eco-solvent constă în faptul că sunt rezistente la apă și că nu se îngălbenesc în timp, fiind foarte rezistente la acțiunea razelor UV.

 

 

Machetă Șezlong Personalizat

Reguli de machetare: Pentru personalizarea unui șezlong personalizat, ne poți trimite grafica în format PDF, TIF, fișiere editabile în Corell Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi l:1.
Ideal este să folosești numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau codul PANTONE.

Roll-up 100

Roll-up 120

Masă Sampling

Steag Lacrimă M

  • Șezlong Personalizat
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
Comodo SSL