X-Banner 60

X Banner 60×160 -29 €

X Banner

Dimensiune: L: 60cm; H: 160; A: 40cm.

 

Transmiti mesajul la fix cu banner-ul de tip X! Cadrul din fibra de sticla al X banner-ului permite mutarea rapida a standului ce se poate dezasambla foarte usor pentru o depozitare convenabila in geanta inclusa. Acest sistem este o optiune ideala pentru a afisarea imaginilor sau a textului la un pret convenabil.

 

Ambalaj: Husa textila / dimensiuni - L: 90 cm; H: 7 cm; A: 7cm / greutate - 1 Kg.

 

vanzari@sedra.ro  0771.274.953

X-Banner 60

ProdusX Banner Refacere Print X Banner
Preț29 € +TVA19 € +TVA

Macheta X Banner

Reguli de machetare: Pentru personalizarea unui X Banner, ne poți trimite grafica în format PDF, TIF, fișiere editabile în Corell Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi, 1:1. Ideal este să folosești numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau codul PANTONE.

Montare X Banner

Sistemul de expunere X banner, poate fi folosit pentru evenimente, conferinte, prezentari si campanii de vanzare, fiind un sistem profesionist. Este un suport perfect pentru munca de teren. Un instrument excelent pentru prezentari intr-un spatiu restrans. Suport in forma de X ofera o buna stabilitate si un raport calitate-pret foarte bun. Usor de asamblat, acesta este fabricat din aluminiu, iar personalizarea  se face pe polipropilena mată.

X Banner

Rollup-ul avand un mecanism retractabil care permite ca afisul tiparit sa fie tras cu usurita de la baza unitatii pentru a prezenta un banner de inalta calitate cu mesajul dvs. Este perfect pentru o intalnire de afaceri, prezentari, targuri, si alte evenimente. Toate aceastea fac ca rollup-ul sa fie un mijloc ieftin al dvs. pentru o prezentare profesionista. Geanta de transport este inclusa in pret.

Produse recomandate

Pentru clienții care doresc bannere la dimensiuni mai mari, Sedra Advertising oferă o gamă variată de produse disponibile la prețuri promoționale: Roll-Up Banner 100, Roll-Up Banner 120 și Roll-Up Banner 150.

Roll-up 100

Roll-up 120

Masă Sampling

Steag Lacrimă M

  • X Banner 60 cm
5
Sending
User Review
0 (0 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Comodo SSL