SNAKE SEMI CURB banner rollup

Snake Textil Semi Curb – 245 € +TVA

Scurta descriere Snake Textil Semi Curb

Dimensiuni: L: 61cm; H: 200cm.

Front vizibil: 61 x 200 cm

Preț: 265 € + TVA

Descriere Snake Textil Semi Curb

Sistem expozițional potrivit atât indoor, cât și outdoor. Snake-ul este prevăzut cu un sistem foarte ușor din aluminiu similar cu cel al pop-up-urilor textile. Personalizarea se face pe material textil (textil), avantajul acestui material este ca se poate spala la 30 de grada in cazul in care se murdareste. Cel mai mare avantaj al acestui sistem este portabilitate ridicată și un montaj ușor și rapid.

SNAKE SEMI CURB banner rollup

Avantaje Snake Textil Semi Curb

Raport excelent calitate-preț. Snake textil este cel mai îngust produs din categoria roll-up. Este recomandat clienților cu un buget limitat. Ideal pentru promovarea unui produs sau a unei afaceri, sau pentru sporirea vizibilității birourilor sau spațiilor aflate în interiorul unor clădiri de birouri, mall-uri etc.
Calitatea printului este garantată de imprimantele digitale de înaltă rezoluție pe care le folosim, imaginea afișată fiind întotdeauna clară, desăvârșită și durabilă. Snake-ul textil este ușor de transportat și montat, și are un preț care este iubit de clienții noștri.

Machetă Snake Textil Semi Curb

Reguli de machetare: Pentru personalizarea unui snake textil, ne poți trimite grafica în format PDF, TIF, fișiere editabile în Corel Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi 1:1. Ideal este să folosești numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau codul PANTONE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Comodo SSL