rollup double 100 pret

RollUp Double 100 cm – 88 €

RollUp Double 100 cm

Dimensiuni Roll-Up: L: 103 cm; H: 211cm; A: 25cm.

 

RollUp Double 100 are dubla fata/doua printuri; format dintr-o caseta de aluminiu ce contine doua printuri personalizate si pretensionate si o tija de aluminiu pentru fixare in pozitie desfasurata. RollUp Double 100 beneficiaza de toate avantajele standului RollUp, având in plus 2 printuri personalizate, ce permit o vizualizare a standului din ambele directii; este foarte util pentru expunere in calea fluxului de vizitatori.

 

vanzari@sedra.ro  0771.274.953

ROLL UP DOUBLE

ProdusRoll-up DoubleRefacere Print Double
Preț88 € +TVA48 € +TVA

Descriere Roll-up Double 100 cm 

Acest stand retractabil de greutate mica, il face sa fie solutia portabila pentru targuri si evenimente. Simplu si usor de utilizat, rollup-ul poate fi ansamblat in doar cateva minute. Atunci cand nu este folosit, grafica rollupui este stocata in siguranta in interiorul carcasei din aluminiu pentru o utilizare viitoare in cele mai bune conditii.

Macheta Roll-up Double 100 cm

Reguli de machetare: Pentru personalizarea unui roll-up Double 100 cm, ne poți trimite grafica în format PDF, TIF, fișiere editabile în Corell Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi, 1:1. Ideal este să folosești numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau codul PANTONE.

Montare Roll-up Double 100 cm

Asamblarea este foarte usoara, nu aveti nevoie de unelte! Atunci cand timpul va preseaza, montarea rapida a rollup-ului va permite sa va concentrati si asupra celorlalti factori ai prezentarii dumneavoastra. Calitatea printului o asiguram cu ajutorul imprimantelor digitale de inalta rezolutie, imaginea dumneavoastra fiind intotdeauna clara, desavarsita si durabila. Nu ramaneti blocat cu ecrane scumpe si voluminoase care sunt greu de transportat. RollUp Double 100 este usor de transportat si montat cu un pret care este iubit de clientii nostri.

Roll-up Double 100 cm

Rollup-ul avand un mecanism retractabil care permite ca afisul tiparit sa fie tras cu usurita de la baza unitatii pentru a prezenta un banner de inalta calitate cu mesajul dvs. Este perfect pentru o intalnire de afaceri, prezentari, targuri, si alte evenimente. Toate aceastea fac ca rollup-ul sa fie un mijloc ieftin al dvs. pentru o prezentare profesionista. Geanta de transport este inclusa in pret.

Produse recomandate

Pentru clienții care doresc bannere la dimensiuni mai mari, Sedra Advertising oferă o gamă variată de produse disponibile la prețuri promoționale: Roll-Up Banner 100, Roll-Up Banner 120 și Roll-Up Banner 150.

Roll-up 100

Roll-up 120

Masă Sampling

Steag Lacrimă M

  • RollUp Double 100 cm
5
Sending
User Review
0 (0 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Comodo SSL