rollup double 85 pret

Roll-Up Double 85 cm – 75 €

rollup double 100 pret

RollUp Double 100 cm – 88 €

Rollup Double - Sisteme Premium
Rollup Double este un  produs inovativ în domeniul sistemelor expoziționale. Noutatea pe care acesta o oferă constă în fața dublă a printului. Sistemul Rollup Double este format dintr-o casetă de aluminiu și două printuri. Caseta coține cele două printuri personalizate și pretensionate și o tijă de aluminiu pentru fixarea în poziție a acestora.

Avantaje RollUp Double
Rollup Double beneficiază de un avantaj în fața sistemelor normale. Acesta are două printuri ce permit vizualizarea lor din direcții opuse. De aceea, utilitatea lui este mare mai ales când este expus în calea fluxului de vizitatori din cadrul evenimentelor. Un Roll-up Double îți garantează vizibilitatea companiei în locuri aglomerate.
 
Datorită tijei de aluminiu, montarea unui Roll-up Double va fi extrem de ușoară și rapidă. Asamblarea acestuia poate fi realizată de o singură persoană în câteva secunde, fără obiecte ajutătoare. Cele două printuri sunt depozitate în caseta de aluminiu. Aceasta are rol protector, păstrăzează în codiții favorabile printul, protejează împotriva zgârieturilor și a deteriorii cauzate de factori externi.
 
Noi vă garantăm calitatea unui print Roll-up Banner. Imprimantele de înaltă rezoluție pe care le folosim vă vor oferi un banner de calitate superioară,un print clar, având culori strălucitoare și având durbiliate la deteriorare în timp.

Personalizarea unui Roll-up Double

Pentru personalizarea unui Rollup Double, ne poți trimite grafica în format PDF, TIF, fișiere editabile în Corell Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi 1:1.
 
Roll-up Double este un stand retractabil a căruit montare și demontare se poate realiza foarte ușor. În doar câteva secunde puteți avea un sistem expozițional complex, cu două fețe, putând fi personalizate atât identic, cât și diferit pe fiecare față. Aceste fețe pot fi, bineînțeles, repersonalizate, fără a mai fi nevoie să achiziționați un sistem nou. Astfel, sistemul dvs. Roll-up Double va avea de fiecare dată un nou aspect vizual, fiind pregătiti pentru toate evenimentele pe care le veți desfăcșua împreună cu compania.

Comodo SSL