roll-up 150

RollUp Banner 150 cm -82 €

Roll-Up Banner 150 - Sistem Premium

Dimensiune: L: 150cm; H: 200cm.

 

Acest sistem expozițional este ideal pentru a fi folosit indoor și outdoor, în cadrul conferințelor și showroom-urilor. Poate fi montat cu ușurință de o singură persoană, în doar câteva minute, fără unelte ajutătoare. Printul poate fi repersonalizat pentru ca întreg sistemul să poată fi folosit și în cadrul altor evenimente.

 

vanzari@sedra.ro   0771.274.953

 

roll-up 150 pret

ProdusRoll-up 150 cmRefacere print 150x200 cm
Preț82 € +TVA38 € +TVA

Montaj rapid - Roll-up Banner 150

Asamblare ușoară, în 15 secunde. Pentru asamblarea unui roll-up, nu ai nevoie de unelte! Este necesară însă prezența a două persoane la montajul sistemului. Atunci când timpul te presează, montarea rapidă a roll-up-ului este cel mai mare avantaj, deoarece îți permite să te concentrezi și asupra celorlalte detalii ale prezentării.
Atunci când nu este folosit, grafica roll-up-ului este stocată în siguranță, în interiorul carcasei din aluminiu - ceea ce îi oferă o utilizare de lungă durată, în condiții optime.

Descriere Roll-up Banner 150

Sistem expozițional ideal pentru conferințe, prezentări, etc. Roll-Up-ul este prevăzut cu un sistem retractabil de tragere a printului în casetă, care asigură atât protecția printului cât și o portabilitate ridicată și un montaj ușor și rapid.

Soluția premium în categoria roll-up. Suprafața de 3 mp este suficientă pentru comunicarea oricărui tip de mesaj, fie că este vorba de text, imagine sau orice fel de combinație dintre text și imagine.

Roll-Up Banner 150 este format dintr-o casetă de aluminiu care conține printul personalizat și pretensionat, cu picioare de susținere rabatabile și o tijă de aluminiu pentru fixare în poziție desfășurată. Sistemul retractabil al Roll-Up-ului de tragere a printului în casetă asigură atât protecția printului cât și un montaj ușor și rapid. Portabilitatea foarte mare a standului atunci când este strâns îl face ideal pentru expoziții, evenimente, prezentări etc.
Raport excelent calitate-preț. Acest stand retractabil de greutate mică îl transformă în soluția portabilă ideală pentru târguri și evenimente. Calitatea printului este garantată de imprimantele digitale de înaltă rezoluție pe care le folosim, imaginea afișată fiind întotdeauna clară, desăvârșită și durabilă. Roll-Up Banner 150 este ușor de transportat și montat, și are un preț care este iubit de clienții noștri.

sistem roll-up 150

Macheta Roll-up Banner 150

Pentru personalizarea unui roll-up 150x200 cm, ne poți trimite grafica în format PDF, TIF, fișiere editabile în Corell Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi l:1.
Ideal este să folosești numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau codul PANTONE.

macheta roll-up 150

Dimensiuni colet

Geantă textilă L: 155cm; H: 11cm; A: 10cm; greutate - 4 Kg.

Produse recomandate

Pentru clienții care doresc bannere la dimensiuni mai mici, Sedra Advertising oferă o gamă variată de produse disponibile la prețuri promoționale: Roll-Up Banner 85, Roll-Up Banner 100 și Roll-Up Banner 120.

Roll-up 100

Roll-up 120

Masă sampling

Steag Lacrimă M

  • Produs Roll-up 150
5
Sending
User Review
0 (0 votes)

2 thoughts on “RollUp Banner 150 cm -82 €

  1. Va felicit pentru site-ul intuitiv. Ma bucur ca exista un site de acest gen unde pot sa comand la un pret avantajos o singura bucata de roll-up. Sunt convinsa ca produsele sunt asemeni acestui site- simple si de calitate. Voi apela cu mare incredere la voi. Va rog sa ma contactati pentru oferte noi.

  2. Buna ziua,

    Dorim prin intermediul acestui comment sa le multumim intregii echipe ce se afla in spatele acestui site, comanda ne-a fost onorata cu foarte mare profesionalism(calitate, pret, timp) si ne-au intrecut asteptarile. Cu certitudine vom mai apela la serviciile voastre si vom recomanda mai departe acest site. Multumim si pentru garantia oferita!

    Mult succes,

    Pensiunea RH Brasov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Comodo SSL