roll-up 100

RollUp Banner 100 cm -45 €

Roll-Up Banner 100 - Sistem Premium

Dimensiune: L: 100cm; H: 200cm.

 

Roll-up-ul este un sistem expozițional ce poate fi folosit cu ușurință atât indoor, cât și outdoor. Datorită sistemului retractabil, printul este protejat în interiorul carcasei de aluminiu. Acest lucru conferă durabilitate în timp printului și, astfel, poate fi refolosit și în cadrul altor evenimente și prezentări. 

 

vanzari@sedra.ro   0771.274.953

roll-up 100 pret

ProdusRoll-up 100 cmRefacere print 100x200 cm
Preț45 € +TVA25 € +TVA

Montaj rapid - Roll-up Banner 100

Asamblare ușoară, în 15 secunde. Pentru asamblarea unui roll-up, nu ai nevoie de unelte! Atunci când timpul te presează, montarea rapidă a roll-up-ului este cel mai mare avantaj, deoarece îți permite să te concentrezi și asupra celorlalte detalii ale prezentării.
Atunci când nu este folosit, grafica roll-up-ului este stocată în siguranță, în interiorul carcasei din aluminiu - ceea ce îi oferă o utilizare de lungă durată, în condiții optime.

montaj roll-up 100

Descriere Roll-up Banner 100

Sistem expozițional ideal pentru conferințe, prezentări, etc. Roll-Up-ul este prevăzut cu un sistem retractabil de tragere a printului în casetă, care asigură atât protecția printului cât și o portabilitate ridicată și un montaj ușor și rapid.

Montaj ușor și rapid, portabilitate ridicată. Roll-Up Banner 100 este format dintr-o casetă de aluminiu care conține printul personalizat și pretensionat, cu picioare de susținere rabatabile și o tijă de aluminiu pentru fixare în poziție desfășurată. Sistemul retractabil al Roll-Up-ului de tragere a printului în casetă asigură atât protecția printului cât și un montaj ușor și rapid. Portabilitatea foarte mare a standului atunci când este strâns îl face ideal pentru expoziții, evenimente, prezentări etc.

Raport excelent calitate-preț. Acest stand retractabil de greutate mică îl transformă în soluția portabilă ideală pentru târguri și evenimente. Calitatea printului este garantată de imprimantele digitale de înaltă rezoluție pe care le folosim, imaginea afișată fiind întotdeauna clară, desăvârșită și durabilă. Roll-Up Banner 100 este ușor de transportat și montat, și are un preț care este iubit de clienții noștri.

sistem roll-up 100

Macheta Roll-up Banner 100

Reguli de machetare: Pentru personalizarea unui roll-up 100x200 cm, ne poți trimite grafica în format PDF, TIF, fișiere editabile în Corell Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi l:1.
Ideal este să folosești numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau codul PANTONE.

macheta roll-up 100

Dimensiuni colet

Geantă textilă L: 105cm; H: 11cm; A: 10cm; greutate - 2 Kg.

Produse recomandate

Pentru clienții care doresc bannere la alte dimensiuni, Sedra Advertising oferă o gamă variată de produse disponibile la prețuri promoționale: Roll-Up Banner 85, Roll-Up Banner 120 și Roll-Up Banner 150.

Roll-up 85

Roll-up 120

Steag Lacrimă M

Masă Sampling

Review
  • Produs Roll-up 100
5
Sending
User Review
3.75 (4 votes)

4 thoughts on “RollUp Banner 100 cm -45 €

  1. Am gasit site-ul dumneavoastra in revista afaceri poligrafice si ma intereseaza o colaborare pe termen lung. Noi avem posibilitatea de a comercializa un volum destul de mare din gama de rollupuri.

  2. Tocmai am incheiat un nou contract cu Sedra Advertising deoarece m-au convins cu produsele de calitate dar si cu profesionalismul de care dau dovada. Sunt dedicati muncii lor si sunt receptivi la nevoile clientilor lucru dovedit la fiecare intalnire.

    Initial am comandat un rollup de 100 cm care este intr-adevar foarte usor de transportat la evenimente dar si de montat. Ulterior am avut nevoie si de un PopUp 4×3 drept care m-a surprins prin calitatea deosebita.

    Va multumesc si sper intr-o colaborare fructuoasa!

  3. Un raport pret/calitate excelent! Am facut o camanda de 4 rollup-uri de 100cm, pentru o expozitie de design de produs. Experienta cu Sedra Advertising a decurs fara cusur, baietii dand dovada de profesionalism si seriozitate maxima, atat in privinta calitatii cat si a termenului de livrare.

    Recomand cu incredere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Comodo SSL