roll-up 85 ieftin

Roll-Up Banner 85 cm -35 €

roll-up 100

RollUp Banner 100 cm -45 €

roll-up 120

RollUp Banner 120 cm -64 €

roll-up 150

RollUp Banner 150 cm -82 €

RollUp Banner Clasic - Sisteme Premium
Rollup Banner este un sistem expozițional ideal pentru conferințe, târguri, evenimente de lansare ș.a. Sedra Advertising îți pune la dispoziție toată gama de roll-up banner de la lățimea de 85cm, 100cm, 120 cm până la 150cm. Fiecare roll-up are o înălțime de 200cm.

Avantaje RollUp Banner
Avantajul major al acestui Rollup Banner este asamblarea rapidă. Montarea acestuia se poate realiza individual, fără elemente ajutătoare. Când este depozitat, grafica unui rollup banner este stocată în interiorul carcasei de aluminiu. Aceasta protejează printul de factori externi, zgârieturi, deteriorări. Afișul va avea o utilitate de lungă durată, fiind păstrat în condiții adecvate.
  
Fiind un stand retractabil și având o greutate minimală, Rollup Banner devine cea mai eficientă soluție portabilă. Produsul se poate monta în câteva secunde, indiferent dacă alegeți varianta Roll-up 85cm sau 150cm, și vă dă posibilitatea să vă ocupați mai mult de organizarea evenimentului dumneavoastră.
 
De aceea, Roll-up Banner este preferat de către clienții noștri și a devenit și cel mai eficient produs promoțional. Un element important este calitatea printului. Aceasta este garantată de imprimantele de înaltă rezoluție pe care le folosim. Astfel, calitatea unui print Roll-up Banner va fi întotdeauna superioară, clară, strălucitoare și durabilă.

Personalizarea unui Rollup Banner
Pentru personalizarea unui Roll-up Banner, ne poți trimite grafica în format PDF, TIF, fișiere editabile în Corell Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi 1:1.
  
În cazul în care doriți să folosiți sistemul Roll-up Banner și pentru alte evenimente, puteți solicita o repersonalizare a printului. Repersonalizarea constă doar în schimbarea afișului, nefiind nevoie să achizionați un sistem Roll-up în totalitate.
 
Raportul calitate preț pe care îl oferă Roll-up Banner, calitatea printului, ușurința de montare și demontare și transportul facil, fac din acesta un element expozițional  ideal pentru promovarea produselor sau pentru sporirea vizibilității companiilor.

Comodo SSL