roll-up textil

Roll-Up Textil 228 cm -249 €

Snake Stand – Sistem premium

 

Dimensiuni roll-up textil: L: 91,5 cm; H: 228 cm

Dimensiuni print: L: 91,5 cm; L: 350 cm

 

Lungimea printului va fi mai mare decât înălțimea propriu-zisă a unui roll-up textil, materialul care îmbracă scheletul metalic fiind, de asemenea, personalizat și completând în mod firesc standul.

 

 

vanzari@sedra.ro  0771.274.953

 

 

 

ProdusRoll-Up Textil
Preț249 € +TVA

roll-up textil

Cel mai nou trend în categoria sistemelor expoziționale, un roll-up textil îmbină cu succes dimensiunile reduse ale unui roll-up cu sistemul inovator al unui pop-up textil. Iar forma neobișnuită, care îi dă și denumirea de Snake Stand (stand șarpe), cu siguranță îl recomandă pentru completarea standului tău expozițional. Este ideal atunci când vrei să vii cu ceva nou în activitatea ta.

Impact vizual garantat

Foarte ușor de montat și transportat, și cu un puternic impact vizual, roll-up-ul textil (Snake Stand) va atrage fără doar și poate privirile clienților tăi. Este ideal de folosit în showroom-uri, la prezentări sau evenimente.

Materialul textil printat va îmbrăca perfect cadrul metalic al roll-up-ului. Forma unică a standului, calitatea superioară a materialului și culorile vii vor face orice client să rezoneze cu mesajul tău la o singură privire.

Un roll-up textil (Snake Stand) se remarcă, pe lângă formă, și prin faptul că este fabricat din materiale prietenoase cu mediul înconjurător și ignifuge. Poate fi așezat oriunde în cadrul standului tău expozițional. Poți fi sigur că, amplasat fie în centru sau într-o parte, va face furori printre vizitatorii standului tău expozițional.

Montare ușoară, portabilitate ridicată

Pentru montare, nu trebuie decât să întinzi materialul textil, care va sta tensionat peste scheletul din aluminiu din care este făcut Snake Stand-ul. Montarea lui nu va dura mai mult de câteva minute. Privirea celor din jur va fi garantat atrasă în mai puțin de o secundă.
Un alt avantaj al acestui tip de roll-up textil este că materialul poate fi spălat, ceea ce îi conferă o rezistență îndelungată în timp.

Reguli de machetare

Pentru personalizarea unui roll-up textil, ne poți trimite grafica în format PDF, TIF, fișiere editabile în Corell Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi 1:1.
Ideal este să folosești numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau codul PANTONE. 

Dimensiuni colet

Geantă de transport/ L: 100cm; H: 30cm; A: 40cm / greutate: 10Kg.

Roll-up 100

Roll-up 120

Masă Sampling

Steag Lacrimă M

  • Roll-Up Textil 228 cm
5
Sending
User Review
0 (0 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Comodo SSL