roll-up 120

RollUp Banner 120 cm -64 €

Roll-Up Banner 120 - Sistem Premium

Dimensiune: L: 120cm; H: 200cm.

 

Acest produs face parte din categoria sistemelor expoziționale folosite atât indoor, cât outdoor. Un Roll-up este foarte practic în cadrul prezentărilor și altor evenimente, fiind montat cu ușurință de o singură persoană în doar câteva secunde. 

 

vanzari@sedra.ro   0771.274.953

 

roll-up 120 pret

ProdusRoll-up 120 cmRefacere print 120x200 cm
Preț64 € +TVA30 € +TVA

Montaj rapid - Roll-up Banner 120

Asamblare ușoară, în 15 secunde. Pentru asamblarea unui roll-up, nu ai nevoie de unelte! Atunci când timpul te presează, montarea rapidă a roll-up-ului este cel mai mare avantaj, deoarece îți permite să te concentrezi și asupra celorlalte detalii ale prezentării.
Acest stand retractabil de greutate mică îl transformă în soluția portabilă ideală pentru târguri și evenimente. Atunci când nu este folosit, grafica roll-up-ului este stocată în siguranță, în interiorul carcasei din aluminiu - ceea ce îi oferă o utilizare de lungă durată, în condiții optime.

Descriere Roll-up Banner 120

Montaj ușor și rapid, portabilitate ridicată. Roll-Up Banner 120 este format dintr-o casetă de aluminiu care conține printul personalizat și pretensionat, cu picioare de susținere rabatabile și o tijă de aluminiu pentru fixare în poziție desfășurată. Sistemul retractabil al Roll-Up-ului de tragere a printului în casetă asigură atât protecția printului cât și un montaj ușor și rapid. Portabilitatea foarte mare a standului atunci când este strâns îl face ideal pentru expoziții, evenimente, prezentări etc.
Raport excelent calitate-preț. Acest stand retractabil de greutate mică îl transformă în soluția portabilă ideală pentru târguri și evenimente. Calitatea printului este garantată de imprimantele digitale de înaltă rezoluție pe care le folosim, imaginea afișată fiind întotdeauna clară, desăvârșită și durabilă. Roll-Up Banner 120 este ușor de transportat și montat, și are un preț care este iubit de clienții noștri.
Asamblare ușoară, în 15 secunde. Pentru asamblarea unui roll-up, nu ai nevoie de unelte! Atunci când timpul te presează, montarea rapidă a roll-up-ului este cel mai mare avantaj, deoarece îți permite să te concentrezi și asupra celorlalte detalii ale prezentării.
Atunci când nu este folosit, grafica roll-up-ului este stocată în siguranță, în interiorul carcasei din aluminiu - ceea ce îi oferă o utilizare de lungă durată, în condiții optime.

 

sistem roll-up 120

Macheta Roll-up Banner 120

Pentru personalizarea unui roll-up 120x200 cm, ne poți trimite grafica în format PDF, TIF, fișiere editabile în Corell Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi l:1.
Ideal este să folosești numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau codul PANTONE.

Dimensiuni colet

Geantă textilă L: 125cm; H: 11cm; A: 10cm; greutate - 3 Kg.

importator roll-up 120

Produse recomandate

Pentru clienții care doresc bannere la alte dimensiuni, Sedra Advertising oferă o gamă variată de produse disponibile la prețuri promoționale: Roll-Up Banner 85, Roll-Up Banner 100 și Roll-Up Banner 150.

Roll-up 100

Roll-up 150

Masă Sampling

Steag Lacrimă M

  • Produs Roll-up 120
5
Sending
User Review
5 (1 vote)

One thought on “RollUp Banner 120 cm -64 €

  1. As vrea sa fac cadou mamei mele unul pe care sa ii imprim poza. De ce rezolutie am nevoie ca sa iasa de calitate?

    Va rog sa tineti cont ca jos de tot as vrea sa pun si measajul: La multi ani, Viorica, draga!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Comodo SSL