L-Banner

L-banner 85×200 – 32 €

L-banner 85×200

Dimensiune: L: 87cm; H: 200cm; A: 30cm.

 

Acest stand retractabil de greutate mica, il face sa fie solutia portabila pentru targuri si evenimente. Simplu si usor de utilizat, rollup-ul poate fi ansamblat in doar cateva minute. Personalizarea se realizeaza pe print policromie pe polipropilena: L: 85cm; H: 200cm.

 

vanzari@sedra.ro  0771.274.953

L-Banner

ProdusL BannerRefacere L Banner
Preț32 € +TVA22 € +TVA

Macheta L Banner

Reguli de machetare: Pentru personalizarea unui L Banner, ne poți trimite grafica în format PDF, TIF, fișiere editabile în Corell Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi, 1:1. Ideal este să folosești numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau codul PANTONE.

Montare L Banner

Creste interesul vizitatorilor tai cu ajutorul L-Banner-ului! Acest stand foloseste aceeasi structura metalica din aluminiu usor de montat si poate fi folosit in birouri sau targuri expozitionale. Portabilitatea usoara si eficienta este asigurata de husa de transport pentru ca L-banner-ul poate fi asamblat si dezasamblat si ajunge intr-o dimensiune compacta. Printul poate fi foarte usor reinlocuit.

L Banner

Standurile de afișare sunt disponibile în diferite cadre de dimensiuni și forme. Indiferent dacă alegeți una din formele noastre existente ori creati propriul L-banner la comanda, folosind ajutorul nostru, suntem încrezători că le veți găsi solutia perfecta pentru toate cerințele dumneavoastră de expoziție și de conferințe.

Produse recomandate

Pentru clienții care doresc bannere la dimensiuni mai mari, Sedra Advertising oferă o gamă variată de produse disponibile la prețuri promoționale: Roll-Up Banner 100, Roll-Up Banner 120 și Roll-Up Banner 150.

Roll-up 100

Roll-up 120

Masă Sampling

Steag Lacrimă M

  • L Banner
5
Sending
User Review
0 (0 votes)

One thought on “L-banner 85×200 – 32 €

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Comodo SSL