roll-up 85 ieftin

Roll-Up Banner 85 cm -35 €

roll-up 100

RollUp Banner 100 cm -45 €

roll-up 120

RollUp Banner 120 cm -64 €

roll-up 150

RollUp Banner 150 cm -82 €

roll-up textil

Roll-Up Textil 228 cm -249 €

rollup double 85 pret

Roll-Up Double 85 cm – 75 €

rollup double 100 pret

RollUp Double 100 cm – 88 €

X-Banner 60

X Banner 60×160 -29 €

X-Banner 120

X Banner 120×200 – 59 €

L-Banner

L-banner 85×200 – 32 €

SNAKE SEMI CURB banner rollup

Snake Textil Semi Curb – 245 € +TVA

SNAKE SEMI DREPT banner rollup

Snake Textil Semi Drept – 265 € +TVA

Roll-up – sistem expozitional
Gama de produse roll-up
Produsele roll-up oferite au un design atragator, fiind concepute sa inspire incredere si profesionalism. Materialele usoare care compun sistemele noastre il fac foarte usor de transportat si manipulat. Fiecare dimensiune este rezultatul unui studiu atent vis-a-vis de impactul pe care suprafata de expunere sa-l aiba asupra clientilor.Produsele noastre sunt realizate prin imprimarea graficii pe care dumneavoastra ne-o furnizati la o inalta rezolutie si calitate cu ajutorul masinilor de tipar de ultima generatie. Produsele noastre sunt tiparite cu ajutorul vopselelor fara miros, care sunt non-toxice si foarte rezistenti la razele UV. Dupa procesul de tiparire poliproplena se introduce in sistemul roll-up. Ea se afla sub tensiune, astfel ori de cate ori dumneavoastra il veti strange si de desface acesta va arata impecabil, fara a face cute sau alte imperfectiuni. Pentru fiecare astfel de obiect achizitionat aveti inclus in pret sistemul, printul si geanta de transport. Fiind foarte usoare ( aproximatin 2 kg) le puteti transporta oriunde.

Intrebari si raspunsuri
1. Ce este un roll-up ? Pentru ce se poate folosi?

Roll-Up sunt unele dintre cele mai populare si bine vandute produse promotionale. Un Roll-up este compus dintr-un sistem de aluminiu plus un print pe polipropilena cu designeul dumneavoastra. Roll-up poate fi montat prin tragerea lui din sistem pe verticala si prin prinderea printului de barele de sprijin din spatele sistemului. Acest produs este ideal pentru promovare din cauza marimii si vizibilitatii lui.
Acest produs este folosit pentru:
• Prezentarea firmei dumneavoastra.
• Promovarea discounturilor sau evenimentelor.
• Furnizarera informatiilor de orice fel.
• Expunderea datelor de contact intr-un spatiu foarte vizibil.

2. Care este termenul de productie?

Cel mai scurt termen de productie posibil este de 2 ore.
Acest termen de productie depinde de cantitatea dorita si de alte comenzi deja in lucru.
Pentru a asigura ca vom putea onora comanda la timp, este important sa primim de la dumneavoastra fisierul cu grafica la timp. In felul acesta produsul va putea intra in productie la timp.

3. Care este tehnica de productie?

Pentru productia Rollup-urilor folosim urmatoarea tehnica de productie:
Print cu cerneala speciala pe baza de apa direct pe polipropilena.

4. Cum se realizeaza livrarea?

Pentru livrarea Rollup-urilor dumneavoastră folosim mai mulți transportatori si curieri. In functie de zona si termen folosim cea mai avantajoasa forma de livrare pentru client.

5. Nu gasesc produsul dorit?Cum pot solicita o oferta?

Dimensiunile standard de Rollup se gasesc pe siteul nostru. Daca tipul de produs nu se incadreaza cu dorintele dumneavoastra va rugam sa ne contactati pe e-mail sau la telefon. Echipa noastra de vanzari va va contacta in cel mai scurt timp si va va da o cotatie de pret.

6. Pot fi folosite la exterior?

Fiind printate cu cerneala pe baza de apa, toate Roll-up urile nu vor rezista la conditiile de exterior si sunt exclusiv menite pentru a fi folosite la interior. Pentru un Roll-up care se poate folosit si la exterior va rugam sa ne contactati pe e-mail sau la telefon si va vom raspunde cu o solutie si o cotatie de pret in cel mai scurt timp.

7. Ce tip de material pot folosi pentru print ?

Polipropilena: Acesta este cel mai indicat material pentru un Rollup deoarece este solid, flexibil, usor, iar calitatea printului este deosebit de buna si clara.

8. Cu ce accesorii vine?

Toate sistemele roll-up vin cu geanta de transport si bete de sustinere.

9. Pot schimba printul?

Este posibil de schimbat printul unui roll-up. Pentru o cotatie de pret va rugam sa verificati siteul nostru la sectiunea de repersonalizari a fiecarui produs.

10. Este posibil sa fie printat pe ambele fete?

Da este posibil. Va trebui sa aveti doua fisiere grafice diferite la plasarea comenzii.


Video

Comodo SSL