Rama Click

Rama Click

Rama Click îți încadrează publicitatea în orice dimensiune

Rama click este unul dintre cele mai fiabile și cele mai folosite produse pentru a înrăma atât poze obișnuite, cât și postere și reclame publicitare de orice dimensiune.Produsul este realizat din aluminiu eloxat. Acest lucru îi conferă pe lângă aspectul mat plăcut și o durată mare de utilizare. Unul dintre aspectele pentru care această rama click este preferată de către clienți este costul redus al acesteia, fapt ce recomandă acest produs pentru orice tip de print.

Rama Click

Denumire produsPret sistemPret personalizare
Rama Click A0 (841x1189mm)347
Rama Click A1 (594x841mm)203.5
Rama Click A2 (420x594mm)142
Rama Click A3 (297x420mm)101
Rama Click A4 (210x297mm)70.5
Rama Click B0 (1000x1400mm)5810
Rama Click B1 (700x1000mm)255.5
Rama Click B2 (500x700mm)152.5

Rama Click

Ramele click produse din aluminiu argintiu mat au spatele realizat din PVC rigid. Ramele stabile ale acestui produs fac din ele un produs ușor de manevrat, iar printurile pot fi schimbate rapid. Aceste rame sunt ideale pentru orice dimensiune a printului. Folia de protecție a ramei click este realizată din PVC. Aceasta are rol de protecție, proprietăți antireflex și de asemenea este rezistentă la apă. Posterul din interiorul ramei poate fi schimbat ușor datorită sistemului click de deschidere. Rama se poate achiziționa și în varianta în care poza se poate glisa în interiorul sistemului. Acestea pot fi folosite outdoor dacă se montează protecția de cauciuc. Unele modele de rama click prezintă agațători glisante, care ajută la o mai bună poziționare a ramei pe perete, chiar dacă acestea au fost deja montate.

Modele diferite pentru design profesionist

Ramă click este disponibilă și cu un picior de plastic atașat în spatele acesteia pentru a fi sprijinită pe orice suprafață.  Alte modele pot fi fixate cu ajutorul diblurilor sau holtșuruburilor pe perete. Colțurile ramelor sunt rotunjite și disponibile atât în unghi de 45 de grade, cât și în unghi de 90 de grade. Rama click poate fi expusă atât în poziție orizontală, landscape, cât și în poziție verticală, portrait.

Disponibile sunt și ramele click produse din imitație de lemn. Acestea au o culoare maro și pot fi expuse atât orizontal, cât și vertical. Produsul este ideal pentru afișarea materialelor publicitare printate de dimensiuni mici, cum ar fi A5 și A6. Colțurile acesteia sunt de asemenea rotunjite și tăiate în unghi de 45 de grade, pentru a da ramei un aspect distinct, mai ales dacă acestea sunt afișate public. Ramele pot fi achiziționate și în diferite culori. Puteți alege între roșu, galben, albastru, verde și alb. Acestea vor da un plus de energie, armonie și creativitate posterului pe care vrei să îl afișezi.

Comodo SSL