Rama Click

Rama Click îți încadrează publicitatea în orice dimensiune

Rama click este unul dintre cele mai fiabile și cele mai folosite produse pentru a înrăma atât poze obișnuite, cât și postere și reclame publicitare de orice dimensiune.Produsul este realizat din aluminiu eloxat. Acest lucru îi conferă pe lângă aspectul mat plăcut și o durată mare de utilizare. Unul dintre aspectele pentru care această rama click este preferată de către clienți este costul redus al acesteia, fapt ce recomandă acest produs pentru orice tip de print.

Montaj rama click
Un produs de tipul rama click este ușor de montat de către o singură persoană. Pentru că este vorba de un cadru click, schimbarea printului nu va fi niciodată o problemă. Puteți face schimbul fără unelte ajutătoare. Aceste rame pot fi simplu de montat ulterior pe orice suprafață. Portabilitatea ramei face din acest produs un element de expunere publicitară simplu și eficient. Printul poate fi schimbat în orice moment în doar câteva minute, iar transportul ramei va fi întotdeauna eficient și ușor.
Reguli de machetare rama click
Pentru personalizarea unei rame click B1, avem nevoie de la tine de grafica în format PDF, TIF, sau orice fel de fișiere editabile în CorellDraw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi, 1:1. Ideal este să folosești numai culori CMYK.
Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

 Ramele click produse din aluminiu argintiu mat au spatele realizat din PVC rigid. Ramele stabile ale acestui produs fac din ele un produs ușor de manevrat, iar printurile pot fi schimbate rapid. Aceste rame sunt ideale pentru orice dimensiune a printului. Folia de protecție a ramei click este realizată din PVC. Aceasta are rol de protecție, proprietăți antireflex și de asemenea este rezistentă la apă. Posterul din interiorul ramei poate fi schimbat ușor datorită sistemului click de deschidere. Rama se poate achiziționa și în varianta în care poza se poate glisa în interiorul sistemului. Acestea pot fi folosite outdoor dacă se montează protecția de cauciuc. Unele modele de rama click prezintă agațători glisante, care ajută la o mai bună poziționare a ramei pe perete, chiar dacă acestea au fost deja montate.

Comodo SSL