print stickere banner rollup

Print Stickere

O metodă chic de promovare

Cu print stickere ai certitudinea că îți poți îmbrăca orice spațiu sau obiect în mod original, cu design-ul pe care tu îl alegi. Fie că este vorba de pereții unui birou, ai unei camere, de geamuri, autoturismul firmei, bicicletele sau diferite obiecte de decor, fie că vrei să le oferi ca materiale promoționale. Print stickere reprezintă un instrument esențial de marketing pentru tine și brand-ul tău.

Orice sticker spune o poveste! Sau, cel puțin, ar trebui să spună o poveste. Mesajul clar și concis este esențial pentru o campanie de promovare bazată pe print stickere. Pentru a rămâne în memoria actualilor clienți dar și a unor potențiali noi clienți, mesajul trebuie să fie ușor de citit și memorabil.

La fel de important este și locul unde stickerele tale vor fi lipite. Atunci când creezi conceptul pentru print stickere, trebuie să iei în calcul obiceiurile și interesele publicului țintă. În funcție de acestea, poți alege cu ușurință viitoarea destinație a autocolantelor: vitrine, pereți, mașini, obiecte etc.

Cu print stickere ești sigur că folosești o metodă chic de promovare, ieftină, la îndemână și plină de stil. Clienții tăi se vor bucura să le primească și le vor lipi într-un loc vizibil, atâta timp cât desgin-ul ales de tine este original și catchy.

Și, nu în ultimul rând, alege forma pentru print stickere. Aceasta poate fi regulată (pătrat, dreptunghi, cerc etc.) sau poate fi neregulată. Fă alegerea în funcție de profilul afacerii pe care o reprezinți și de locul sau obiectul unde autocolantul urmează a fi lipit.

Rezistență la zgârieturi, cerneală ecologică

Imprimarea se face pe autocolant de cea mai bună calitate cu aparate de ultimă generație. Acesta poate fi laminat, pentru rezistență la zgârieturi și durabilitate mai mare în timp. Pentru print stickere folosim cerneală pe bază de ecosolvent, pe bază de apă, care este 100% ecologică.

Aceasta este recunoscută pentru că nu poluează în nici un fel mediul înconjurător, datorită formulei sale speciale, protejând atât utilizatorii cât și mediul. Mai mult, cerneala cu care sunt imprimate stickerele nu conține nicio substanță periculoasă de genul metalelor grele sau al hidrocarburilor aromatice și nu degajă nici un miros. Un alt avantaj al cernelurilor cu eco-solvent constă în faptul că sunt rezistente la apă și că nu se îngălbenesc în timp, fiind foarte rezistente la acțiunea razelor UV.

Print stickere, metodă chic de promovare

Atunci când reprezinți un brand de renume, este necesar să îți menții imaginea în memora clienților sau a partenerilor de afaceri. Cu print stickere ești sigur că folosești o metodă chic de promovare, ieftină, la îndemână și plină de stil. Clienții tăi se vor bucura să le primească și le vor lipi într-un loc vizibil, atâta timp cât desgin-ul ales de tine este original și catchy.

Mai mult, te poți folosi de print stickere pentru un grad sporit de vizibilitate. Le poți lipi pe geamuri, vitrine sau uși și poți atrage, astfel, atenția asupra afacerii tale sau a ofertelor pe care le ai active. Cu print stickere îți poți personaliza autoturismele firmei, acestea putând fi ulterior remarcate cu ușurință în trafic.

Pe scurt, print stickere reprezintă pentru afacerea ta o alternativă inteligentă la flyere, afișe sau alte materiale promoționale costisitoare ca volum și preț.

Print stickere pentru decorul biroului sau al locuinței

Imaginea aleasă de tine poate fi imprimată pe autocolant, pentru a îmbrăca ulterior pereții biroului sau ai locuinței. Din ce în ce mai folosit pentru decor, print stickere poate fi realizat la orice lungime, cu o lățime de maximum 1,3 m. Autocolantul este foarte ușor de aplicat și poate schimba dintr-o mișcare aspectul unei încăperi.

Principalul avantaj al acestor materiale constă în faptul că sunt rezistente la zgârieturi, apă și raze UV. Cerneala pe bază de ecosolvent folosită pentru print stickere le garantează acestora culori strălucitoare și durabilitate în timp. Vopseaua nu conține nicio substanță periculoasă de genul metalelor grele sau al hidrocarburilor aromatice și nu degajă nici un miros. Acest lucru face din print stickere alegerea ideală pentru camerele în care copiii desfășoară diferite activități.

Astfel, atunci când spui print stickere te gândești la o metodă originală de decorare a pereților din orice spațiu de lucru, din casă sau de la școală/ grădiniță.

Hobby-urile prind viață cu print stickere

Dacă cei care primesc stickere promoționale au un hobby care presupune utilizarea diferitelor obiecte (bicilete, skate-uri, role, instrumente muzicale etc.), din nou brand-ul tău se va bucura de vizibilitate ridicată. Acestea pot fi personalizate cu ajutorul print stickere. Pot fi folosite, de asemenea, pentru decorarea frigiderului, a carcaselor de telefon mobil, a căștilor de protecție sau a vitrinelor.

Print stickere se pretează oricărui articol care are șanse să intre în contact cu suprafețe abrazive. Cu ajutorul stratului de laminare ce poate fi aplicat, la cerere, stickerele devin rezistente la zgârieturi dar și la razele directe ale soarelui. Astfel, atunci când comanzi print stickere ai certitudinea că produsele tale promoționale vor fi apreciate și vor avea o durată lungă de viață.

Odată ce a fost lipit, un autocolant te va face mult mai  vizibil și, în plus, va lăsa o impresie puternică asupra celui care îl întâlnește.

Conferă personalitate locurilor neconvenționale

Print stickere se poate traduce prin publicitate gratuită pentru brand-ul tău. Dacă ai înțeles acest lucru, poți începe să te joci cu conceptul și locul unde poți lipi aceste materiale promoționale. Te poți adresa unui număr mare de actuali sau potențiali clienți și, în funcție de interesele acestora, poți viza anumite locuri sau obiecte unde mesajul tău poate fi expus.

De la agende, laptopuri, carcase de telefon, până la biciclete, skate-uri sau rolle. Print stickere se încadrează, de asemenea, de minune, pe geamuri, vitrine, pereți sau automobile de firmă. Iar dacă vrei să pătrunzi în spații neconvenționale cu mesajul tău promoțional, poți alege lipirea autocolantelor pe stâlpi de iluminat, toalete publice sau din baruri, bănci din parcuri, semne de circulație etc.

Iar dacă ai creat pentru print stickere și un design neobișnuit, atunci poți fi sigur că mesajul tău publicitar se va bucura de vizibilitate sporită.

Variante nelimitate de formă și design cu print stickere

Atunci când vine vorba de design pentru print stickere, libertatea ta este practic nelimitată. Îți poți promova logo-ul, alături de un mesaj promoțional sau o imagine care să te reprezinte. Acestea pot fi lipite atât în interior cât și în exterior și pot avea orice formă dorești. Odată lipit, autocolantul va rămâne acolo timp îndelungat, iar asta îți va aduce cu siguranță un plus de vizibilitate!

Cu alte cuvinte, dacă folosești design-ul potrivit, print stickere te ajută să îți fidelizezi clienții. Vor avea întotdeauna în față un altfel de carte a ta de vizită și, de câte ori vor avea nevoie de serviciile tale, te vor găsi cu ușurință. Ca să nu mai vorbim de momentul în care stickerele tale sunt observate de clienți potențiali.

Pe scurt, print stickere reprezintă o modalitate simplă de fidelizare a vechilor clienților și de atragere a altora noi. Totul, cu resurse minime.

5 pași de urmat în comandarea de print stickere
  1. Alege forma dorită pentru print stickere

Forma pentru print stickere poate fi regulată (pătrat, dreptunghi, cerc etc.) sau poate fi neregulată. Fă alegerea în funcție de profilul afacerii pe care o reprezinți și de locul sau obiectul unde autocolantul urmează a fi lipit.

  1. Caută un mesaj de impact pe care vrei să îl transmiți

Un mesaj de impact și simplu. Acesta este secretul oricărui tip de campanie de promovare cu print stickere. Pentru a rămâne în memoria actualilor clienți dar și a unor potențiali noi clienți, mesajul trebuie să fie ușor de citit și memorabil.

  1. Alege locul unde stickerele tale vor fi lipite

Este esențial, atunci când creezi conceptul pentru print stickere, să iei în calcul obiceiurile și interesele publicului țintă. În funcție de acestea, poți alege cu ușurință viitoarea destinație a autocolantelor: vitrine, pereți, mașini, obiecte etc.

  1. Creează design-ul potrivit pentru brand-ul tău

Cu print stickere ești sigur că folosești o metodă chic de promovare, ieftină, la îndemână și plină de stil. Clienții tăi se vor bucura să le primească și le vor lipi într-un loc vizibil, atâta timp cât desgin-ul ales de tine este original și catchy.

  1. Trimite comanda

Așteptăm de la tine un e-mail cu forma și imaginea alese pentru print stickere. Echipa noastră de designeri va face o verificare a graficii tale pentru a ne asigura că rezoluția imaginii este potrivită pentru dimensiunea aleasă.

Reguli de machetare pentru print stickere

Pentru print stickere, există câteva reguli de machetare care ar trebui respectate. În primul rând, grafica trebuie trimisă în format PDF, TIF, sau orice tip de fișier editabil în Corel Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc.

Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, scară 1:1, iar rezoluția ar trebui să fie de minimum 300 dpi, în funcție de dimensiunea dorită pentru un sticker. Ideal este să folosești numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau codul PANTONE.

Forma pentru print stickere poate fi regulată (pătrat, dreptunghi, cerc etc.) sau poate fi neregulată. În acest caz, va trebui să creezi o linie de contur pentru o tăiere ușoară.

Echipa noastră va avea grijă ca tu să obții un produs de calitate

În primul rând, graficienii noștri vor verifica rezoluția imaginii trimise de tine în comandă, pentru a se asigura de calitatea acesteia.

Vom trece apoi la imprimarea propriu-zisă pentru print stickere, pe autocolant, în funcție de alegerea făcută de tine.

Urmează etapa tăierii printului, în funcție de cerințe și de necesități. Pentru a optimiza calitatea produsului și pentru a-ți ușura munca, putem tăia un print de dimensiuni mari în bucăți mai mici.

La final, ambalăm produsul și îl livrăm prin curieri. Pentru livrarea produselor, folosim mai mulți transportatori și curieri. În funcție de zonă și de termen, folosim cea mai avantajoasă formă de livrare pentru tine.

De ce să ne alegi pe noi

Cu o experiență de peste 5 ani pe piața de profil, Sedra Advertising colaborează cu agenții de publicitate și companii cunoscute, oferind o gamă completă de sisteme expoziționale și produse promoționale pentru tine și afacerea ta.

Este important de notat că, atunci când comanzi print stickere de la SedraExpo, comanzi direct de la producător. Acest lucru înseamnă că nu există costuri de intermediar și nici întârzieri în procesarea comenzilor. Vom lucra cu tine de la început până la sfârșit, pentru a ne asigura că sunteți complet mulțumit de experiența și produsul finit.

Produsele noastre sunt realizate prin imprimare la o înaltă rezoluție și calitate, garantată de utilizarea mașinilor de tipar de ultimă generație. Oferim servicii de design (la cerere), repersonalizare produse, garantăm atenție pentru detalii și calitate superioară a sistemelor furnizate.

Comodo SSL