window graphics print

Window Graphics

window graphics print

Specificații

  • adeziv permanent/reutilizabil
  • finisaj lucios
  • material: vinyl
  • opac/transparent

În diferite variante și dimensiuni, window graphics pot avea utilizări multiple cum ar fi prezentarea unor produse, afișarea reducerilor, anunțuri de ultimă oră sau programul de funcționare și informațiile de contact ale fimei dumneavoastră. Modele disponibile pentru acest produs sunt inovative și de impact. De la cele opace, la cele translucide, cu adeziv permanent sau reutilizabil, fiecare window graphics va atrage atenția trecătorilor!

Cele mai populare materiale folosite în producția de window graphics sunt Vinyl Decal Film și Clear Vinyl. Prima variantă este un material cu finisaj lucios cu adeziv pe partea din spate, care se lipește pe partea exterioară a ferestrei. Aceasta este ideală pentru publicitate permanentă în magazine, birouri și chiar pentru a personaliza autovehicule. Cea de-a doua variantă de material este transparent și lucios. Prin acest vinyl se poate vedea de pe ambele părți ale ferestrei. Se montează pe un fundal clar pentru ca efectul culorilor să fie la așteptări maxime. Cu acest material se pot personaliza de asemenea și geamurile mașinilor sub forma stickerelor.

Transformă-ți fereastra în instrument publicitar cu window graphics!

Odată ce v-ați ales materialul pentru window graphics, tot ce trebuie să faceți este să vă creați designul corespunzător pentru publicitatea dumneavoastră. Personalizarea începe de la mărimea pe care vreți să o aibă stickerele dumneavoastră, până la culori și stil. Echipa noastră vă va ajuta cu realizarea unei machete grafice pentru a simula produsul finit pe care îl doriți. Crează-ți chiar acum grafica ta personalizată!

Instalarea window graphics-urilor depinde de materialul pe care l-ați ales. Montarea acestora este de obicei complicat dacă nu cunoașteți modalitățile de lipire a produsului. De aceea, cel mai bine apelați la un specialist dacă nu sunteți sigur de metoda de aplicare. În cazul în care vă decideți să instalați window graphics, amintiți-vă că în cazul adezivului permanent, veți avea o singură încercare.

  • Window Graphics
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
Comodo SSL