mesh print outdoor

Mesh

mesh print outdoor

Specificații

  • ideal pentru printuri mari
  • material: țesătură de poliester
  • imprimat cu cerneală solvent
  • material perforat

Mesh -ul reprezintă instrumentul ideal pentru promovarea publicității de dimensiuni mari și foarte mari. Aceste printuri stradale sunt perforate pentru a permite vântului să treacă prin ele. Perforațiile sunt realizate din turnarea materialului. Datorită acestui lucru, mesh -ul este preferat pentru a printa imagini la dimensiuni foarte mari, greutate pe care un banner nu ar putea-o susține.

Mesh -ul este fabricat dintr-o țesătură din poliester acoperită cu un strat din PVC alb pe ambele părți. Imprimarea printurilor publicitare se realizează cu cerneală pe bază de solvent, eco-friendly. Este utilizat de obicei pentru decorarea fațadelor clădirilor, pentru acoperirea șantierelor în lucru și în domeniul publicității de dimensiuni mari.

Pentru o rezistență mai bună a acestor produse, ele au margini întărite și se prind cu ajutorul capselor metalice. În cazul în care doriți un mesh de dimensiuni foarte mari, se realizează din mai multe fâșii care apoi se sudează la temperatură înaltă. După unirea tuturor părților banner-ului rezultă o reprezentare unitară. Datorită acestui lucru, nu veți fi limitați în dimensiune.

Calitatea imaginii imprimate nu este foarte bună când este privită de la distanțe mici din cauza perforațiilor din material. De aceea, mesh -urile sunt utilizate în domeniul reclamelor de dimensiuni mari, pentru a fi privite în ansamblu. Acest material se printează pe o singură față.

  • Mesh
5
Sending
User Review
5 (1 vote)
Comodo SSL