backlit print

Backlit

backlit print

Specificații

  • material: hârtia, poliesterul, țesătura și polipropilena
  • luminat din spate

Când vine vorba de publicitate nu trebuie să existe nicio barieră de creație. Backlit-ul face parte din categoria materialelor publicitare inovative. Acestea dau o atitutdine pretențioasă printului, iar prin puterea luminii, produsul este perfect pentru a capta privirile clienților. Acesta este un instrument incredibil de comunicare de marketing și reprezintă o cale ușoară de a spori vizibilitatea unei afaceri.

Backlit-ul este o descriere generică pentru orice print grafic care este luminat din spate. Scopul majorității acestor produse montate outdoor este de a crea ceva ce este vizibil în timpul zilei, la fel ca în nopți. Backlitu-ul standard reprezintă un singur strat de cerneală printată pe un singur strat de suport translucid. Această aplicație de iluminare este ideală pentru situațiile pe termen scurt, cum ar fi ecrane publicitare, evenimente sau grafică în aeroporturi . Pentru o mai bună vizibilitate aveți posibilitatea de a printa două rânduri de cerneală. Acest proces este ideal pentru backlit-urile care sunt expuse indoor.

Backlit - îți luminează publicitatea

Materialele tipice folosite pentru un backlit sunt hârtia, poliesterul, țesătura și polipropilena. Acesta a fost conceput pentru a crește vânzările, pentru a gestiona fluxul de oameni sau pentru a anunța anuminte evenimente. Aceste printuri sunt produse acum și pentru cinema, magazine, baruri sau restaurante. Aplicațiile pentru acest produs sunt infinite.

În funcție de dimensiunea pe care doriți să o aibă backlit-ul se va calcula prețul pe care trebuie să îl achitați. Cu un preț de  9 eur/mp, costul produsului va rezulta doar din materialul de care aveți nevoie și nimic mai mult. Vom lucra împreună pentru ca produsul tău să corespundă așteptărilor și mai ales pentru ca acesta să se adapteze locației în care va fi montat.

Alegerile sunt însemnate când vine vorba de backlit. Luați în considerare toate opțiunile pentru a beneficia de o nișă profitabilă de produse.

 

  • Backlit
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
Comodo SSL