autocolant print

Autocolant

autocolant print

Specificații

  • material: vinil
  • glossy/mat
  • imrpimat cu cerneală solvent
  • rezistent la apă și decolorare

Un instrument creativ pentru branduri a devenit printul autocolant. Stickerele sunt printre cele mai versatile și întâlnite produse astăzi. Așa că dă drumul imaginației și personalizează-ți stickerele. În formă de cerc sau dreptunghi, ovale sau în taiate în forma logo-ului dumneavoastră, autocolantul este un instrument plăcut și disctractiv pentru a-ți reprezenta firma.

Un print autocolant este realizat pentru a fi rezistent la apă și la condiții meteo nefavorabile. Astfel, stickerele dumneavoastră își vor păstra culorile vii după multe anotimpuri. Imprimarea pe autocolant se face cu cerneală solvent, eco-friendly, pentru printuri strălucitoare, rezistente la apă și decolorare. Autocolantul este fabricat din vinil de înaltă calitate pentru a fi rezistent la zgârieturi și să aibă o durabilitate crescută.

Autocolant - pentru o publicitate lipicioasă

Sedra Advertising vă oferă toate opțiunile bazate pe cerințele dumneavoastră de marketing. Crează-ți propriul logo autocolant pentru laptop, cărți de vizită sau orice alte întrebuințări vreți să le dați stickerelor. Acestea pot fi oferite cadou, pentru a personaliza diferite lucruri cu logo-ul anumitor firme sau pur și simplu pentru a fi date suvenir.

Când vine vorba de aplicare, autocolantul dispune de tehnica ”bubble free” ce permite aplicarea acestora netedă și lină. La eliminare, stickerele se vor curăța curat, fără urme de murdărie. Există două tipuri de autocolant-mat și glossy. Autocolantul glossy are suport adeziv permanent cu un finisaj lucios-strălucitor, iar cel mat are adeziv dar finisajul nu este lucios.  De asemenea, puteți opta pentru laminarea autocolantului, lucru ce îi va crește durabilitatea.

Prețul pentru print autocolant este de 9 eur/mp. De aceea, puteți comanda dimensiunea printului pe care o doriți și veți plăti atât cât aveți nevoie. Nu există dimensiuni exacte, totul este personalizat în funcție de cerințele dumneavoastră . Pentru stickere individuale, așteptăm să ne trimiteți o cerere de ofertă pe office@sedra.ro.

Noi vă vom ajuta și cu realizarea unei machete grafice personalizate în cazul în care nu sunteți convins de ideea pe care vreți să o transpuneți în print. Tot ce va trebui să faceți este să vă decideți asupra dimensiunii printului.

  • Autocolant
5
Sending
User Review
4.5 (2 votes)
Comodo SSL