etichete print etichete

Print etichete

Print-ul pe etichete îți reprezintă brand-ul!

Atunci când comercializezi produse de orice fel sau chiar și atunci când organizezi evenimente, ai nevoie de print etichete pentru popularizare. Fie că prezinți un produs, afișezi prețul acestuia sau etichetezi plicuri, mape, produse, autocolantele îți vor fi de mare ajutor. Print etichete reprezintă o metodă ieftină și la îndemână de informare.

Print etichete îți reprezintă brand-ul! Oricare ar fi destinația finală pentru print etichete, ai certitudinea unei vizibilități ridicate, dacă sunt bine executate. Pentru asta, ai nevoie de profesioniști care să știe să pună în practică doleanțele tale.

Tocmai de aceea, este esențial să alegi un design original, în concordanță cu valorile companiei tale. Pot avea un design simplu (etichete plicuri corespondență, prețuri, coduri de bare, denumiri de produs, nume participanți) sau complex (oferte, prezentări de produs, etichete de promovare).

Este bine știut că imaginea este esențială în prezentarea unui produs. Iar print etichete reprezintă primul contact al unui client cu produsul sau brand-ul tău. Altfel spus, cu cât design-ul unui autocolant va fi mai neconvențional, cu atât impactul creat asupra privitorului va fi mai puternic.

Sedra Advertising folosește materiale de cea mai bună calitate și echipamente de ultimă generație pentru executarea de print etichete. Îți poți personaliza etichetele în deplină concordanță cu toate aceste sfaturi dar și cu valorile companiei pe care o reprezinți.

Rezistență la zgârieturi, cerneală ecologică

Imprimarea se face pe autocolant de cea mai bună calitate cu aparate de ultimă generație. Acesta poate fi laminat, pentru rezistență la zgârieturi și durabilitate mai mare în timp. Pentru print etichete folosim cerneală pe bază de ecosolvent, pe bază de apă, care este 100% ecologică.

Aceasta este recunoscută pentru că nu poluează în nici un fel mediul înconjurător, datorită formulei sale speciale, protejând atât utilizatorii cât și mediul. Mai mult, cerneala cu care sunt imprimate etichetele nu conține nicio substanță periculoasă de genul metalelor grele sau al hidrocarburilor aromatice și nu degajă nici un miros. Un alt avantaj al cernelurilor cu eco-solvent constă în faptul că sunt rezistente la apă și că nu se îngălbenesc în timp, fiind foarte rezistente la acțiunea razelor UV.

Print etichete pentru brand-uri cu vizibilitate

Publicitatea este sufletul comerțului. Sau prima impresie contează. Ambele enunțuri sună a clișee, dar sunt cât se poate de reale. O prezentare inedită, plină de culoare sau haioasă, cu siguranță va atrage orice privire. Iar o privire întoarsă spre produsul tău poate însemna, de cele mai multe ori, un client nou câștigat.

Poți privi și reversul acestei stări de fapt. Dacă o etichetă nu spune nimic, dacă are un design prea complicat sau dacă este realizată la o calitate slabă, produsul pe care îl reprezintă va trece neobservat. Astfel că print etichete devine un instrument de bază în orice campanie de marketing, cu condiția să fie bine realizat.

Fie că este vorba de personalizarea unui produs sau a unei campanii de promovare, print etichete reprezintă o soluție ieftină și eficientă.

Organizare evenimente și comunicare internă

Atunci când organizezi evenimente corporate print etichete te ajută în fidelizarea brand-ului pe care îl reprezinți. Dai dovadă de profesionalism și atenție la detalii. Iar acest lucru este resimțit într-un mod pozitiv de către clienții tăi, noi și vechi, dar și de către partenerii de afaceri. Mai mult decât atât, print etichete poate constitui o carte de vizită la purtător.

Același lucru îl putem spune și despre activitatea de comunicare internă. Atunci când trimiți documente, plicuri sau mape de la un departament la altul, ai nevoie cu siguranță de print etichete. Te ajută să stabilești cu exactitate destinația mesajului și dă un plus de încredere angajaților pe care îi ai în subordine.

Iar dacă lucrezi frecvent cu firme de curierat, pentru a trimite pachete, este mult mai sigur să folosești etichete autocolante decât clasica hârtie imprimată.

Ușor de lipit, dar și de dezlipit de pe orice produs

Print etichete reprezintă un produs la modă care constă într-un autocolant personalizat. Principalul său avantaj constă în faptul că autocolantul poate fi lipit cu foarte mare ușurință pe orice fel de suport. Calitatea superioară a materialului pe care este imprimat îi permite, de asemenea, și o dezlipire facilă, fără a lăsa urme.

În funcție de formatul etichetei, există două tipuri de finisare al etichetelor: pe contur sau tăiere individuală. Tăierea individuală se face manual, cu ajutorul ghilotinei, în funcție de dreptunghi sau pătrat. Iar pentru tăierea pe contur este folosit un cutter plotter care facilitează decuprarea autocolantului în orice formă.

Imprimarea se face pe autocolant sau pe hârtie, în funcție de destinația finală a produsului. Mai mult, pentru o durabilitate crescută în timp și pentru rezistență la zgârieturi, print etichete pot fi laminate.

Etichete școlare personalizate, o nouă modă

Că cei mici se bucură de tot ce este la modă este știut. Iar când merg la școală toate obiectele pe care le au trebuie să aibă o notă de autenticitate. Poți îmbina utilul cu plăcutul și poți comanda pentru ei print etichete școlare personalizate. Pot fi lipite pe coperte, caiete, penar, ghiozdan etc. Și pauzele elevilor vor deveni mult mai atractive!

Print etichete școlare pot lua orice design dorești. De la autocolante simple sau cu o formă neobișnuită, colorate sau clasice, care să conțină numele elevilor sau imagini. Totul este să găsești soluția perfectă pentru a-i face pe cei mici fericiți. Iar etichetele personalizate cu siguranță vor face furori printre colegii lor.

De asemenea, poți da viață copertelor de cărți/ caiete impersonale cu print etichete. Le poți personaliza cu mesaje , imagini sau cu un logo.

Variante nelimitate de formă și design cu print etichete

Atunci când vine vorba de design pentru print etichete, libertatea ta este practic nelimitată. Îți poți promova logo-ul, alături de un mesaj promoțional sau o imagine care să te reprezinte. Acestea pot fi lipite atât în interior cât și în exterior și pot avea orice formă dorești. Odată lipit, autocolantul va rămâne acolo timp îndelungat, iar asta îți va aduce cu siguranță un plus de vizibilitate!

Cu alte cuvinte, dacă folosești design-ul potrivit, print etichete te ajută să îți fidelizezi clienții. Vor avea întotdeauna în față un altfel de carte a ta de vizită și, de câte ori vor avea nevoie de serviciile tale, te vor găsi cu ușurință. Ca să nu mai vorbim de momentul în care eticheta ta este observată de clienți potențiali.

Pe scurt, print etichete reprezintă o modalitate simplă de fidelizare a vechilor clienților și de atragere a altora noi. Totul, cu resurse minime. La cerere, acesta poate fi ștanțat.

5 pași de urmat în comandarea de print etichete
  1. Alege forma dorită pentru print etichete

Forma pentru print etichete poate fi regulată (pătrat, dreptunghi, cerc etc.) sau poate fi neregulată. Fă alegerea în funcție de profilul afacerii pe care o reprezinți și de locul sau obiectul unde autocolantul urmează a fi lipit.

  1. Caută un mesaj de impact pe care vrei să îl transmiți

Un mesaj de impact și simplu. Acesta este secretul oricărui tip de campanie de promovare cu print etichete. Pentru a rămâne în memoria actualilor clienți dar și a unor potențiali noi clienți, mesajul trebuie să fie ușor de citit și memorabil.

  1. Alege locul unde etichetele tale vor fi lipite

Este esențial, atunci când creezi conceptul pentru print etichete, să iei în calcul obiceiurile și interesele publicului țintă. În funcție de acestea, poți alege cu ușurință viitoarea destinație a autocolantelor: sticle, cutii, obiecte, mape de prezentare, plicuri etc.

  1. Creează design-ul potrivit pentru brand-ul tău

Cu print etichete ești sigur că folosești o metodă chic de promovare, ieftină, la îndemână și plină de stil. Clienții tăi se vor bucura să le primească și le vor lipi într-un loc vizibil, atâta timp cât desgin-ul ales de tine este original și catchy.

  1. Trimite comanda

Așteptăm de la tine un e-mail cu forma și imaginea alese pentru print etichete. Echipa noastră de designeri va face o verificare a graficii tale pentru a ne asigura că rezoluția imaginii este potrivită pentru dimensiunea aleasă.

Reguli de machetare pentru print etichete

Pentru print etichete, există câteva reguli de machetare care ar trebui respectate. În primul rând, grafica trebuie trimisă în format PDF, TIF, sau orice tip de fișier editabil în Corel Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc.

Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, scară 1:1, iar rezoluția ar trebui să fie de minimum 300 dpi, în funcție de dimensiunea dorită pentru un sticker. Ideal este să folosești numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau codul PANTONE.

Forma pentru print etichete poate fi regulată (pătrat, dreptunghi, cerc etc.) sau poate fi neregulată. În acest caz, va trebui să creezi o linie de contur pentru o tăiere ușoară.

Echipa noastră va avea grijă ca tu să obții un produs de calitate

În primul rând, graficienii noștri vor verifica rezoluția imaginii trimise de tine în comandă, pentru a se asigura de calitatea acesteia.

Vom trece apoi la imprimarea propriu-zisă pentru print etichete, pe autocolant, în funcție de alegerea făcută de tine. Urmează etapa tăierii printului, în funcție de cerințe și de necesități.

La final, ambalăm produsul și îl livrăm prin curieri. Pentru livrarea produselor, folosim mai mulți transportatori și curieri. În funcție de zonă și de termen, folosim cea mai avantajoasă formă de livrare pentru tine.

De ce să ne alegi pe noi

Cu o experiență de peste 5 ani pe piața de profil, Sedra Advertising colaborează cu agenții de publicitate și companii cunoscute, oferind o gamă completă de sisteme expoziționale și produse promoționale pentru tine și afacerea ta.

Este important de notat că, atunci când comanzi print etichete de la SedraExpo, comanzi direct de la producător. Acest lucru înseamnă că nu există costuri de intermediar și nici întârzieri în procesarea comenzilor. Vom lucra cu tine de la început până la sfârșit, pentru a ne asigura că sunteți complet mulțumit de experiența și produsul finit.

Produsele noastre sunt realizate prin imprimare la o înaltă rezoluție și calitate, garantată de utilizarea mașinilor de tipar de ultimă generație. Oferim servicii de design (la cerere), repersonalizare produse, garantăm atenție pentru detalii și calitate superioară a sistemelor furnizate.

Comodo SSL