Spot Luminos pentru PopUp – 29 €

Spot-ul luminos pentru PopUp poate fi alegerea care face diferenta.

Cod Produs: SD23-Spot Luminos pentru PopUp

Dimensiuni: L: 55cm; H: 7cm; A: 14cm.

Ambalaj: Folie cu bule / dimensiuni – L: 56cm; H: 8cm; A: 15m / greutate: 0,5Kg
.

Pret: 29 €, Pretul nu include TVA
COMENZI: vanzari@sedra.ro telefon: 0771.274.953;
DESCRIERE:
Spot luminos de 150W/220V cu sistem de prindere ce lumineaza sistemele PopUp si genereaza o luminozitate uniforma pe suprafata display-ului personalizat. Sistemul de prindere al spot-ului il face usor atasabil iar modul in care este construit permite reglare pe orizontala si verticala. Avantajul de a avea un PopUp iluminat poate fi alegerea care face diferenta.

De ce sa alegi un stand pop-up?

Usor de utilizat:

Scheletul popup-ului poate fi ridicat fara efort  în câteva secunde, pe acesta se monteaza foarte usor ecranele grafice cu ajutorul benzilor magnetice. Acest sistem fiind foarte usor de utilizat, oferindu-va un fundal expozitional uluitor care este gata doar in cateva minute. Datorita usurintei de atasare a panourilor grafice, puteti repersonaliza standul fara a mai fi nevoie de a achizitiona un nou schelet pentru standul dumneavoastra. Va oferim repersonalizare la preturi minime.

Versatilitate:

Știm că spațiile de expoziție difera ca marime, de aceea noi oferim o gamă foarte mare de dimensiuni cadru. Lucrând perfect împreună, standurile popup se potrivesc în cele mai populare spații  de expozitie si arată comercial. Un bun exemplu este Pop-Up 3×3, fiind  suficient de adaptabil pentru a oferi opțiuni practice de aspect pentru cele mai neobișnuite și exigente spațiile expozitionale. Cadrele popup-urilor drepte si curbate cu panouri de corelare fara cusur vă oferă optiuni de aspect interminabile. Exista optiunea de a integra casete luminoase cat si televizoare/monitoare, incorporand astfel imagini video in standul dvs. de prezentare. In acest mod, standul dvs. de afisare devine interschimbabil și poate fi folosit la nesfârșit, indiferent de marimea spatiului de expozitie.

Varietate:

Doriti sa obtineti vizibilitate maxima in zona spatiului expozitional? In acest caz va este de folos un stand popup cu dubla fata sau rollup cu dubla fata. Daca va simtiti coplesiti de varietatea de optiuni echipa Banner-Rollup va sta la dispozitie pentru intrebari, oferim asistenta pentru a va recomanda pachetul care vi se potriveste. Gama noastra variata de produse va poate inspirira pentru o prezentare care sa va ajute sa iesiti in evidenta cu brand-ul si mesajele dvs. de marketing la expozitii, targuri etc.

Dacă aveți nevoie de ajutor sau de consiliere pentru a cumpara un stand, sunați echipa noastră la 0734.137.037 sau la  0721.069.345, numere ce vă stau la dispoziție in fiecare zi. Suntem bucuroși să răspundem la toate întrebările dumneavoastră legate de produsele noastre. Noi oferim chiar si servicii de concepere a graficii pentru standul dorit.

  • Spot Luminos
5
Sending
User Review
0 (0 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Comodo SSL