pop-up spider 2x3 drept

PopUp 2×3 drept – 375 €

pop-up spider 3x3 drept

Pop-Up 3×3 drept – 429 €

pop-up spider 4x3 drept

PopUp 4×3 drept – 488 €

Spider PopUp Drept - Sisteme Premium
În gama noastră variată de materiale publicitare puteți găsi atât pop-up spider curb, cât și Spider Popup Drept. Produsele Pop-up sunt se disting printr-un design compact , fie că alegeți varianta cu față dreaptă, sau cea curbă, imaginea pe care urmează să o promovați va oferi un aspect profesional publicității.

Avantajele Spider PopUp Curb
Dimensiunile Pop-up-urilor sunt rezultatul unui studiu atent vis-a-vis de impactul pe care suprafața de expunere îl are asupra clienților, astfel încât mesajul transmis să fie ușor înțeles. Un Pop-up Spider Drept este potrivit pentru orice tip de evenimente de la târguri, conferințe, showroom-uri, evenimente de lansare ș. a.
 
Pop-Up Spider Drept face parte din categoria produselor care garantează un impact vizual ușor și sigur. Acest lucru este asigurat de suprafața mare disponibilă pentru print. De la Pop-up 2×3 până la Pop-up 4×3, toată suprafața ajută la captarea privirii participanților la evenimente. Toate sistemele din gama noastră pop-up au o înălțime de 2,3 metri.
 
Un Pop-up Spider Drept are structura autoextensibilă cu rigle metalice pentru montajul panourilor grafice. Cadrul Pop-up-ului este realizat din aluminiu dur, rezistent. Personalizarea sistemului se realizează prin aplicarea fâșiilor pe care sunt montate benzi magnetice. În lateralele sistemului, imaginea este orientată către spate, pe capetele curbe.

Personalizarea unui Pop-Up Spider Drept
Pentru personalizarea unui Pop-up Spider Drept, ne poți trimite grafica în format PDF, TIF, fișiere editabile în Corell Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi l:1.
 
Repersonalizarea este mult mai ușor de realizat, întrucât nu mai este să nevoie să achizionați întreg sistemul Pop-up, ci doar să schimbați fâșiile magnetice. Astfel, îți oferim reperesonalizarea fâșiilor magnetice la prețuri minime. Raportul calitate-preț al produselor pe care le oferim face din Pop-up Spider Curb un produs avantajos și de impact în cadrul evenimentelor de amploare.
 
Sistemul Spider PopUp Drept este popular și pentru eficacitatea cu care este montat, demontat și ușurința portabilă. După ce este demontat, produsul poate fi depozitat într-o geantă de transport rigidă cu roți.
Comodo SSL