pop-up spider 2x3

PopUp 2×3 curb – 370 €

pop-up spider 3x3

Pop-Up 3×3 curb – 410 €

pop-up spider 4x3

PopUp 4×3 curb – 455 €

Spider PopUp Curb - Sisteme Premium
Un Spider Popup Curb este un sistem expozițional, ideal pentru prezentări, conferințe, târguri etc. Acesta dispune de o suprafață mare de expunere și respectiv personalizare. Fiind, de fapt, un perete de prezentare, un Pop-up Spider Curb servește nevoilor clienților de afirmare și promovare a brand-ului companiei.
Avantajele Spider PopUp Curb
Popup Spider Curb este unul dintre cele mai avantajoase sisteme de expunere pe care firma noastră le produce datorită raporului calitate-preț convenabil. Printre avantajele unui sistemele Pop-up Spider Curb este, în primul rând, suprafața mare de print de care dispune. Variază între 2 metri (Pop-up Spider 2×3 Curb) și ajunge până la 3,2 metri pentru cel mai mare produs (Pop-up Spider 4×3 Curb). Înălțimea tuturor produselor Pop-up Spider este de 2,3 metri.
  Materialele pe care le oferim pot fi, de asemenea, personalizate pentru a corespunde nevoilor companiei. Produsele Pop-up Spider Curb sunt disponibile în diferite forme și dimensiuni ale sistemului. În cazul printului, noi te putem ajuta în realizarea unei machete grafice personalizate. Astfel, panourile vor fi potrivite pentru orice tip de eveniment, încadrându-se atât în spații mici, cât și în spații deschise cum ar fi, săli de conferințe, târguri, showroom-uri, evenimente de amploare. Indiferent dacă alegi una din formele noastre existente ori îți creezi propriul stand Pop-up Spider la comandă, folosind ajutorul nostru, suntem încrezători că vei găsi soluția perfectă pentru necesitățile tale.
Personalizarea unui Spider Popup Curb
Pentru personalizarea unui Pop-up Spider Curb, ne poți trimite grafica în format PDF, TIF, fișiere editabile în Corell Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi 1:1.
  Ideal este să folosești numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau codul PANTONE.
  Datorită dimensiunii suficient de mari a sistemului, Pop-Up Spider Curb este ideal pentru a crea un impact vizual ridicat. Cu toate acestea, flexibilitatea și eficiența sunt caracteristici importante ale acestui produs. Scheletul Pop-up-ului Spider Curb poate fi ridicat fără efort, într-un timp foarte scurt. Pe sistem se montează fâșiile grafice cu ajutorul benzilor magnetice. Repersonalizarea oferă un alt avantaj Pop-up-urilor, în sensul în care poți repersonaliza produsul fără a mai fi nevoie să achizionezi un sistem nou. Astfel, îți oferim reperesonalizarea fâșiilor magnetice la prețuri minime.
  Pop-up-urile pot fi dezmembrate și transportate cu ușurință. Ambalarea ergonomică a acestui produs compensează dimensiunile destul de mari ale unui Pop-up Spider Curb. Pe lângă impactul vizual și ușurința cu care este montat și demontat, acest produs este popupar și pentru portabilitate. Sistemul încape într-o geantă, fapt ce îi conferă eficiență și flexibiltate.
Comodo SSL