pop-up spider 4x3 drept

PopUp 4×3 drept – 488 €

Pop-Up Spider Drept 4x3 - Sistem Premium

Dimensiune: L: 370cm; H: 230cm; A: 30cm.

 

Sistemul expozițional pop-up spider 4x3 drept este un produs ideal pentru a-ți face vizibilă firma în cadrul evenimentelor mari. La conferințe sau prezentări, un pop-up este ușor de montat datorită sistemului extensibil. PopUp Spider 4×3 drept poate fi personalizat cu un autocolant printat, laminat si caserat pe PVC subtire prevazut cu benzi magnetice.

 

 

vanzari@sedra.ro   0771.274.953

pop-up spider 4x3 drept pret

ProdusPop-Up Drept 4x3Refacere personalizare
Preț488 € +TVA280 € +TVA

Descriere Pop-Up Spider 4x3 Drept

PopUp Spider 4×3 este una dintre cele mai bune soluții de pe piață, având o suprafață mare de expunere și portabilitate ridicată. Format dintr-o structură metalică extensibilă tip spider, pe care se atașează panouri din PVC, personalizate cu autocolant printat și laminat.
Acest tip de sistem expozițional este, în fapt, un perete de prezentare. Datorită suprafeței mari de expunere, produsul este ideal pentru expoziții, prezentări, conferințe etc. Principalul avantaj al acestui sistem îl constituie suprafața foarte mare de prezentare (370x230cm).
Demontat, un Pop-Up Spider 4×3 drept încape într-o geantă. Pachetul include o geantă rigidă cu roți.
Mărimea pop-up-urilor variază între 1 și 4 metri. Acestea reprezintă cele mai bune sisteme când vine vorba de prezentarea companiei sau a unui produs. Pentru efect suplimentar și vizibilitate mărită, acestea pot fi iluminate cu ajutorul unor spoturi luminoase cu halogen.
Standurile de afișare sunt disponibile în diferite cadre de dimensiuni și forme. Indiferent dacă alegi una din formele noastre existente ori îți creezi propriul stand pop-up spider la comandă, folosind ajutorul nostru, suntem încrezători că vom găsi împreună soluția perfectă pentru nevoile tale.
Ușor de utilizat. Scheletul pop-up-ului poate fi ridicat fără efort în doar câteva minute, pe acesta se montează foarte ușor ecranele grafice cu ajutorul benzilor magnetice. Datorită ușurinței de atașare a panourilor grafice, poți repersonaliza standul fără a mai fi nevoie să achiziționezi un nou schelet pentru standul tău. Îți oferim repersonalizare la prețuri minime.

Repersonalizare Pop-Up Spider Drept 4x3

Pret repersonalizare pop-up spider 4x3 - 208  € + TVA

repersonalizare pop-up spider 4x3 drept

Macheta Pop-Up Spider Drept 4x3

Reguli de machetare: Pentru personalizarea unui pop-up spider 4x3, ne poți trimite grafica în format PDF, TIF, fișiere editabile în Corell Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi, scară 1:1. Ideal este să folosești numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau codul PANTONE.

popup spider 4x3 drept macheta

Dimensiuni colet

Geantă de transport/ L: 45cm; H: 90cm; A: 45cm / greutate: 30Kg.

importator pop-up spider 4x3 drept

Produse recomandate

Pentru clienții care doresc bannere la dimensiuni mai mari, Sedra Advertising oferă o gamă variată de produse disponibile la prețuri promoționale: Pop-Up spider 3x3, Roll-Up 85 și Expodesk.

Roll-up 85

Masă Sampling

Steag Lacrimă M

Expodesk

  • Produs PopUp 4×3 drept
5
Sending
User Review
0 (0 votes)

5 thoughts on “PopUp 4×3 drept – 488 €

  1. Am sa folosesc aceasta solutie de prezentare pentru brandului meu. MI se pare ideala pentru evenimetele din industria in care activez. Mi se pare foarte utila si pretul de productie si vanzare este avantajos. Va urez mult succes in aceasta afacere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Comodo SSL