pop-up spider 4x3

PopUp 4×3 curb – 455 €

Pop-Up Spider Curb 4x3 - Sistem Premium

Dimensiune: L: 320cm; H: 230cm; A: 96cm

 

PopUp Spider 4×3 curb poate fi personalizat cu un autocolant printat, laminat si caserat pe PVC subtire prevazut cu benzi magnetice. Pop-up-ul este unul dintre cele mai eficiente sisteme expoziționale datorită eficacității cu care este montat și demontat. Astfel, acest produs este alegerea ideală pentru conferințe, prezentări și alte evenimente. 

 

 

vanzari@sedra.ro   0771.274.953

pop-up spider 4x3 curb pret

ProdusPop-Up Curb 4x3Refacere personalizare
Preț455 € +TVA254 € +TVA

Descriere Pop-Up Spider 4x3 Curb

Acest tip de sistem expozițional este, în fapt, un perete de prezentare. Datorită suprafeței mari de expunere, produsul este ideal pentru expoziții, prezentări, conferințe etc.
Demontat, un Pop-Up Spider 4×3 curb încape într-o geantă. Pachetul include un spot luminos și o geantă rigidă cu roți.
Disponibil în dimensiuni suficient de mari pentru a crea un impact vizual ridicat, pop-up-ul dispune totuși de un sistem de ambalare ergonomic, astfel încât acesta încape fără probleme într-o mașină.
Flexibilitate și eficiență. Deoarece pop-up-urile pot fi defalcate și transportate cu ușurință la următorul eveniment, împreună cu tine și cu alți membri ai personalului, ele reprezintă una dintre cele mai eficiente modalități de a-ți expune brand-ul, serviciile și produsele.
Standurile de afișare sunt disponibile în diferite cadre de dimensiuni și forme. Indiferent dacă alegi una din formele noastre existente ori îți creezi propriul stand pop-up la comandă, folosind ajutorul nostru, suntem încrezători că vom găsi împreună soluția perfectă pentru nevoile tale.
Ușor de utilizat. Scheletul popup-ului poate fi ridicat fără efort în doar câteva minute, pe acesta se montează foarte ușor ecranele grafice cu ajutorul benzilor magnetice. Datorită ușurinței de atașare a panourilor grafice, poți repersonaliza standul fără a mai fi nevoie să achiziționezi un nou schelet pentru standul tău. Îți oferim repersonalizare la prețuri minime.
Versatilitate. Știm că spațiile de expoziție diferă ca mărime, de aceea noi oferim o gamă foarte mare de dimensiuni cadru. Lucrând perfect împreună, standurile pop-up se potrivesc în cele mai populare spații de expoziție, beneficiind de un desăvârșit aspect comercial. Un bun exemplu este Pop-up spider 4×3, suficient de adaptabil pentru a oferi opțiuni practice de aspect pentru cele mai neobișnuite și exigente spații expoziționale.

Repersonalizare Pop-Up Spider Curb 4x3

Pret repersonalizare pop-up spider 4x3 - 208  € + TVA

Macheta Pop-Up Spider Curb 4x3

Reguli de machetare: Pentru personalizarea unui pop-up spider 4x3, ne poți trimite grafica în format PDF, TIF, fișiere editabile în Corell Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi, scară 1:1. Ideal este să folosești numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau codul PANTONE.

popup spider 4x3 curb macheta

Dimensiuni colet

Geanta rigidă cu roți / dimensiuni – L: 45cm; H: 90cm; A: 45cm / greutate: 30Kg

importator pop-up spider 4x3 curb

Produse recomandate

Pentru clienții care doresc bannere la dimensiuni mai mari, Sedra Advertising oferă o gamă variată de produse disponibile la prețuri promoționale: Pop-Up spider 3x3, Roll-Up Banner 85 și Expodesk.

Roll-up 85

Masă Sampling

Steag Lacrimă M

Expodesk

  • Produs PopUp 4x3 curb
5
Sending
User Review
0 (0 votes)

3 thoughts on “PopUp 4×3 curb – 455 €

  1. Buna ziua,

    Saptamana viitoare avem petrecerea de aniversare a firmei. Avem nevoie de un astfel de model.
    Cum trebuie sa procedam? Grafica ne-o faceti dumneavoastra sau o facem noi?

    Astept cu interes un raspuns cat mai repede.

    Va multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Comodo SSL