pop-up spider 2x3 drept

PopUp 2×3 drept – 375 €

Pop-Up Spider Drept 2x3 - Sistem Premium

Dimensiune: L: 206cmt; H: 230cm; A: 29cm.

 

Pop-ul este un sistem expozițional recunoscut pentru fiabilitatea sistemului extensibil de montare și demontare. PopUp Spider 2×3 drept poate fi personalizat cu un autocolant printat, laminat si cașerat pe PVC subtire prevăzut cu benzi magnetice. Printul poate fi repersonalizat fără a mai fi nevoie să schimbați întreg sistemul. 

 

 

vanzari@sedra.ro   0771.274.953

pop-up spider 2x3 drept pret

ProdusPop-Up Drept 2x3Refacere personalizare
Preț375 € +TVA195 € +TVA

Descriere Pop-Up Spider 2x3 Drept

Acest tip de sistem expozițional este, în fapt, un perete de prezentare. Datorită suprafeței mari de expunere, produsul este ideal pentru expoziții, prezentări, conferințe etc. Principalul avantaj al acestui sistem îl constituie suprafața foarte mare de prezentare (215x230cm).
Demontat, un Pop-Up Spider 2×3 drept încape într-o geantă. Pachetul include o geantă rigidă cu roți.
Robust și durabil. Sistemul pop-up 2x3 drept poate fi folosit de mai multe ori, design-ul deosebit și suprafața mare de expunere garantând un impact mare asupra publicului țintă. Aceste ecrane sunt potrivite pentru orice stand, atât interior cât și exterior. Un ecran pop-up poate fi instalat în doar câteva minute.
Mărimea pop-up-urilor variază între 1 și 4 metri. Pentru efect suplimentar și vizibilitate mărită, acestea pot fi iluminate cu ajutorul unor spoturi luminoase cu halogen.
Sistemele pop-up sunt create pentru a oferi un aspect profesional standului tău, la orice târg sau expoziție de profil. În ultimul deceniu, târgurile au devenit unul dintre cel mai bune locuri pentru consumatori de a vedea și a compara diverse servicii și produse disponibile de la diferite companii. În același timp, companiile găsesc la târg un loc în care își prezintă serviciile sau produsele, atrăgând privirile posibililor clienți cu ajutorul celor mai arătoase standuri de pe piață.

montaj pop-up spider 2x3 drept

Repersonalizare Pop-Up Spider Drept 2x3

Pret repersonalizare pop-up spider 2x3 - 195  € + TVA

repersonalizare pop-up spider 2x3 drept

Macheta Pop-Up Spider Drept 2x3

Reguli de machetare: Pentru personalizarea unui pop-up spider 2x3, ne poți trimite grafica în format PDF, TIF, fișiere editabile în Corell Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi, scară 1:1. Ideal este să folosești numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau codul PANTONE.

popup spider 2x3 drept macheta

Dimensiuni colet

Geantă de transport/L: 125cm; H: 110cm; A: 50cm / greutate – 30 Kg.

importator popup spider 2x3 drept

Produse recomandate

Pentru clienții care doresc bannere la dimensiuni mai mari, Sedra Advertising oferă o gamă variată de produse disponibile la prețuri promoționale: Pop-Up spider 3x3, Roll-Up 85 și Expodesk.

Roll-up 85

Masă Sampling

Steag Lacrimă M

Expodesk

  • Produs PopUp 2×3 drept
5
Sending
User Review
0 (0 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Comodo SSL