pop-up spider 2x3

PopUp 2×3 curb – 370 €

Pop-Up Spider Curb 2x3 - Sistem Premium

Dimensiune: L: 202cm; H: 230cm; A: 50cm.

 

 

PopUp Spider 2×3 curb este un sistem expozițional ce poate fi personalizat cu un autocolant printat, laminat si caserat pe PVC subtire prevazut cu benzi magnetice. Scheletul pop-up-ului este extensibil și poate fi montat cu ușurință de o singură persoană. 

 

 

vanzari@sedra.ro   0771.274.953

pop-up spider 2x3 curb pret

ProdusPop-Up Curb 2x3Refacere personalizare
Preț370 € +TVA190 € +TVA

Descriere Pop-Up Spider 2x3 Curb

Acest tip de sistem expozițional este, în fapt, un perete de prezentare. Datorită suprafeței mari de expunere, produsul este ideal pentru expoziții, prezentări, conferințe etc.
Demontat, un Pop-Up Spider 2×3 curb încape într-o geantă. Pachetul include o geantă rigidă cu roți, sistemul pop-up, printul și un spot luminos.
Disponibil în dimensiuni suficient de mari pentru a crea un impact vizual ridicat, pop-up-ul dispune totuși de un sistem de ambalare ergonomic, astfel încât acesta încape fără probleme într-o mașină.
Flexibilitate și eficiență. Deoarece pop-up-urile pot fi defalcate și transportate cu ușurință la următorul eveniment, împreună cu tine și cu alți membri ai personalului, ele reprezintă una dintre cele mai eficiente modalități de a-ți expune brand-ul, serviciile și produsele.
Ușor de utilizat. Scheletul popup-ului poate fi ridicat fără efort în doar câteva minute, pe acesta se montează foarte ușor ecranele grafice cu ajutorul benzilor magnetice. Datorită ușurinței de atașare a panourilor grafice, poți repersonaliza standul fără a mai fi nevoie să achiziționezi un nou schelet pentru standul tău. Îți oferim repersonalizare la prețuri minime.
Standurile de afișare sunt disponibile în diferite cadre de dimensiuni și forme. Indiferent dacă alegi una din formele noastre existente ori îți creezi propriul stand pop-up la comandă, folosind ajutorul nostru, suntem încrezători că vom găsi împreună soluția perfectă pentru nevoile tale.
Dacă îți dorești vizibilitate dar ești limitat de buget, îți recomandăm produsul nostru pop-up spider 2×3. În acest moment, acesta reprezintă cea mai bună soluție calitate-pret de pe piața de profil.

montaj pop-up spider 2x3 curb

Repersonalizare Pop-Up Spider Curb 2x3

Pret repersonalizare pop-up spider 2x3 - 190  € + TVA

Macheta Pop-Up Spider Curb 2x3

Pentru personalizarea unui pop-up spider 2x3, ne poți trimite grafica în format PDF, TIF, fișiere editabile în Corell Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi l:1.
Ideal este să folosești numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau codul PANTONE.

popup spider 2x3 curb macheta

Dimensiuni colet

Geantă de transport/L: 45cm; H: 90cm; A: 45cm / greutate: 30Kg

importator pop-up spider 2x3 curb

Produse recomandate

Pentru clienții care doresc bannere la dimensiuni mai mari, Sedra Advertising oferă o gamă variată de produse disponibile la prețuri promoționale: Pop-Up Spider 3x3, Roll-Up Banner 120 și 

Roll-up 85

Masă Sampling

Steag Lacrimă M

Expodesk

  • Produs PopUp 2×3 curb
5
Sending
User Review
3.5 (2 votes)

3 thoughts on “PopUp 2×3 curb – 370 €

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Comodo SSL