pop-up spider 3x3

Pop-Up 3×3 curb – 410 €

Pop-Up Spider Curb 3x3 - Sistem Premium

Dimensiune: L: 267cm; H: 230cm; A: 67cm.

 

PopUp Spider 3×3 curb poate fi personalizat cu un autocolant printat, laminat si caserat pe PVC subtire prevazut cu benzi magnetice. Datorită sistemului extensibil al pop-up-ului, acesta poate fi montat fără ustensile ajutătoare, în doar câteva minute. Printul se poate repersonaliza, nefiind nevoie să achizionați un sistem nou. 

 

vanzari@sedra.ro   0771.274.953

pop-up3x3 curb pret

ProdusPop-Up Curb 3x3Refacere personalizare
Preț410 € +TVA215 € +TVA

Descriere Pop-Up Spider 3x3 Curb

Acest tip de sistem expozițional este, în fapt, un perete de prezentare. Datorită suprafeței mari de expunere, produsul este ideal pentru expoziții, prezentări, conferințe etc. Demontat, un Pop-Up Spider 3×3 curb încape într-o geantă. Pachetul include o geantă rigidă cu roți. Disponibil în dimensiuni suficient de mari pentru a crea un impact vizual ridicat, pop-up-ul dispune totuși de un sistem de ambalare ergonomic, astfel încât acesta încape fără probleme într-o mașină. Flexibilitate și eficiență. Deoarece pop-up-urile pot fi defalcate și transportate cu ușurință la următorul eveniment, împreună cu tine și cu alți membri ai personalului, ele reprezintă una dintre cele mai eficiente modalități de a-ți expune brand-ul, serviciile și produsele. 

Ușor de utilizat. Scheletul pop-up-ului poate fi ridicat fără efort în doar câteva minute, pe acesta se montează foarte ușor ecranele grafice cu ajutorul benzilor magnetice. Datorită ușurinței de atașare a panourilor grafice, poți repersonaliza standul fără a mai fi nevoie să achiziționezi un nou schelet pentru standul tău. Îți oferim repersonalizare la prețuri minime.

montaj pop-up 3x3 curb

Repersonalizare Pop-Up Spider Curb 3x3

Pret repersonalizare pop-up spider 3x3 - 180  € + TVA

Macheta Pop-Up Spider Curb 3x3

Reguli de machetare: Pentru personalizarea unui pop-up spider 3x3, ne poți trimite grafica în format PDF, TIF, fișiere editabile în Corell Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi, scară 1:1. Ideal este să folosești numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau codul PANTONE.

popup spider 3x3 curb macheta

Dimensiuni colet

Geanta rigidă cu roți / dimensiuni – L: 45cm; H: 90cm; A: 45cm / greutate: 33Kg

Produse recomandate

Pentru clienții care doresc bannere la dimensiuni mai mari, Sedra Advertising oferă o gamă variată de produse disponibile la prețuri promoționale: Pop-Up spider 3x3, Roll-Up Banner 120 și Roll-Up Banner 150.

Roll-up 85

Masă Sampling

Steag Lacrimă M

Expodesk

 • Produs PopUp 3x3 curb
5
Sending
User Review
0 (0 votes)

12 thoughts on “Pop-Up 3×3 curb – 410 €

 1. Buna ziua,
  Am cateva intrebari legate de PopUp 3×3 curb:
  – La achizitie primesc si instructiuni de instalare a sistemului?
  – puteti posta pe site un pdf cu instructiuni de instalare pentru a fi mai la indemana clientilor?
  – ce presupune pretul de refacere a personalizarii de 180 euro?
  – Geanta de transport care vine cu sistemul poate fi imbracata in print personalizat si folosita la masa-stand la expozitie?
  Multumesc!

  • Buna ziua,
   Cadrul din aluminiu se ridica foarte usor in doar cateva minute, pe acesta fiind aplicate panourile magnetice.Nu aveti nevoie de suruburi, chei, cleste, patent etc. In viitor, in sectiunea de blog o sa gasiti mai multe informatii despre standur-uri popup, rollup, etc si instructiunile de asamblare.
   Pretul reprezinta refacerea panourilor magnetice cu noua grafica dorita de dvs., care se aplica pe scheletul din aluminiu pe care il aveti deja.
   Geanta de transport poate fi personalizata si folosita la eveniment.

 2. Buna ziua!
  Sunt si eu interesat de un popup spider 3×3 si as avea o intrebare.
  Noi il folosim pentru conferinte, asa ca avem de fiecare data alta personalizare.
  Clientul nostru ne furnizeaza cu 24 de ore inainte lista si grafica finala pentru materialele de print
  Cum putem proceda in acest caz? Deasemenea, suntem interesati de o colaborare pe termen lung.
  In acest caz se pot negocia discounturi la preturile afisate pe site?
  Va multumesc si astept un raspuns!

 3. Buna ziua! Lucrez in industria alimentara si imi doresc sa organizez cat de curand un eveniment prin care sa imi promovez noile produse.Avand in vedere ca nu am prea multe cunostinte in acest domeniu,ce imi puteti recomanda in acest sens.Mentionez ca spatiul in care voi desfasura evenimentul este unul destul de spatios si mi-ar putea permite multe variante de promovare.O alta intrebare ar fi daca livrati si in alte orase decat Bucuresti, mai exact in Targoviste, si daca da, care ar fi costurile in acest caz? Va multumesc!

 4. In data de 27 martie avem un aveniment la Bacau si suntem interesati de mai multe produse de la dumneavoastra. Suntem interesati de un Poup Spider 3×3 si de unul mai mare daca aveti asa ceva.
  Mai vrem si 4 rollup-uri, fiecare cu o grafica diferita. In cadrul evenimentului avem pregatite si alte materiale: pliante, cataloafe si cateva promotionale pentru cei care prezinta potential ca viitori clienti.]
  Ne puteti sugera o modalitate de a le prezenta cat mai atractiv?
  Suntem interesati de termenul de productie si daca ne puteti acorda un discount pentru toate materiale comandate.
  P.S. In ce format trebuie sa trimitem grafica?

 5. Buna ziua! Sunt medic stomatolog si in perioada urmatoare voi participa la o expozitie in domniu. As vre sa fac o prezentare atat a cabinetului cat si a serviciilor si produselor ofeite de clinica noastra.Sunt interesat de produsul dumneavoastra pentru a reusi sa promvez cat mai bine cabinetul, in plus sunt interesat si de anumite pliante si alte produse promotionale.Imi puteti spune in cat timp sunt livrate produsele???multumesc

 6. Credeti ca pitem realiza 10 bucati pana pe data de 30 septembrie. Noi trebuie sa le trimitem afara din tara. Le putem ambala cat mai bine sa reziste transportului?Sa ajunga in siguranta la destinatie. Va multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Comodo SSL