popup textil curb 325 pret

Pop-up Textil Curb

PopUp Textil Curb - Sistem Premium

Dimensiuni PopUp Textil Curb:  de la o lungime de 150 cm pana la o lungime de 10 m; H: 230cm; 

Pop-up Textil Curb este cea mai noua generatie de sisteme de expunere tip spider, cu o structura din aluminiu peste care se infășoara printul textil personalizat.Pop-up-ul Textil Curb este realizat din material textil ignifug (certificare la foc clasa B1).  Materialul din care este făcut printul se poate repersonaliza, fără a fi nevoie să achizionați un nou sistem complet.

vanzari@sedra.ro   0771.274.953

popup textil screen 298 banner-rollup
popup textil curb 510 banner-rollup
popup textil curb 300 banner-rollup
popup textil curb 228 banner-rollup

DenumirePopUp Textil 228PopUp Textil ScreenPopUp Textil 300PopUp Textil 510
DimensiuneL: 228 cm
H: 227 cm
L: 298 cm
H: 240 cm
L: 300 cm
H: 228 cm
L: 510 cm
H: 221 cm
Preț298 euro + TVA375 euro + TVA349 euro + TVA582 euro + TVA
Preț Repersonalizare176 euro + TVA207 euro + TVA218 euro + TVA345 euro + TVA

Sisteme expozitionale de tip PopUp Textil Curb

Pop-up Textil Curb este util pentru orice tip de eveniment, targuri, conferinte, lansare de carte, showroom-uri, puncte de vanzare si alte evenimente in cadrul carora participa persoane.

Timpul de producție pentru acest produs este de 3 zi lucrătoare din momentul BT-ului. Iar în cazul în care nu dispui de grafică, îți punem la dispoziție graficianul nostru, care va realiza grafica într-un termen scurt.

Printul este realizat din material textil ignifug (certificare la foc clasa B1), imprimat cu cerneluri ecologice, fără miros sau solvenți dăunători (durabilitate crescută, culorii vii, calitate fotografică). Structura extensibilă din aluminiu, prevăzută cu brațe de fixare mecanice, asigură tensionarea perfectă a printului.

Mai multe detalii...
Pop-up-ul textil curb are o suprafata foarte mare de afisare, care atrage atentia imediat. Ofera o foarte buna vizibilitate, care asigura ca mesajul dumneavoastra sa fie vazut.

Acest tip de pop-up textil curb se poate monta si demonta usor si rapid. Nu contine bare magnetice sau poanouri care sa se imbine ceea ce inseamna un timp mult mai redus dedicat montarii. Tot ce trebuie sa faceti este sa scoateti pop-up-ul din geanta, sa il intindeti, iar panoul grafic se tensioneaza automat. Printul textil acopera in totalitate cadrul metalic al sistemului si se inchide in lateral cu fermoar.

În plus, acest nou sistem se poate personaliza pe ambele fețe, iar dacă se printează doar fața, spatele rămâne alb. Pop-up textil curb vine împreună cu o geantă din material textil. Panoul grafic, imprimat pe material textil (panza fabric) ramane atasat permanent prin intermediul benzilor velcro foarte puternice.

Panza fabric este un material textil ignifug (certificare la foc clasa B1), imprimat cu cerneluri ecologice, fara miros sau solventi daunatori (durabilitate crescuta, culorii vii, calitate fotografica), se poate folosi de nenumarate ori si se poate spala in cazul in care este se pateaza. Pop-up Textil Curb este cel mai subtire sistem din categoria sa, avand o portabilitate ridicata. In plus, acest nou sistem se poate personaliza pe ambele fete, iar daca se printeaza doar fata, spatele ramane alb. Pop-up textil curb vine impreuna cu geanta din material textil. Timpul de productie pentru acest produs este de 3 zile lucratoare din momentul BT-ului. In cazul in care nu dispuneti de grafica, va punem la dispozitie graficianul nostru care va realiza grafica intr-un termen scurt.

Repersonalizare PopUp Textil Curb

DenumirePopUp Textil 228PopUp Textil ScreenPopUp Textil 300PopUp Textil 510
Pret repersonalizare176 euro +
TVA
207 euro + TVA218 euro + TVA291 euro + TVA

oferta pop-up textil screen
popup textil curb sistem

Macheta PopUp Spider Curb

Reguli de machetare: Pentru personalizarea unui pop-up textil curb, ne poți trimite grafica în format PDF, TIF, fișiere editabile în Corell Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi, scară 1:1. Ideal este să folosești numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau codul PANTONE.

pret pop-up textil screen
pop-up textil curb macheta
pop-up-textil-578-curb-macheta
pop-up-textil-curb-macheta

Dimensiuni colet

Geantă de transport/ L: 100cm; H: 30cm; A: 40cm / greutate: 10Kg.

popup textil importator
  • Pop-up Textil Curb
5
Sending
User Review
2.67 (3 votes)

Produse recomandate

Pentru clienții care doresc bannere la dimensiuni mai mari, Sedra Advertising oferă o gamă variată de produse disponibile la prețuri promoționale: Pop-Up spider 3x3, Roll-Up 85 și Expodesk.

Roll-up 85

Steag Lacrimă M

Masă Sampling

Expodesk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Comodo SSL