popup textil curb 325 pret

Pop-up Textil Curb

Pop-Up Textil Curb 325 - Sistem Premium

Dimensiune: L: 325cm; H: 230cm; 

 

Pop-up Textil Curb este cea mai noua generatie de sisteme de expunere tip spider, cu o structura din aluminiu peste care se infășoara printul textil personalizat.Pop-up-ul Textil Curb este realizat din material textil ignifug (certificare la foc clasa B1).  Materialul din care este făcut printul se poate repersonaliza, fără a fi nevoie să achizionați un nou sistem complet. 

 

 

comenzi@sedra.ro   0721.160.380

popup textil curb 325 pret
ProdusPop-Up Textil Curb 325Refacere personalizare
Preț349 € +TVA218 € +TVA

Descriere Pop-Up Textil Curb 325

Pop-up Textil Curb este util pentru orice tip de eveniment, targuri, conferinte, lansare de carte, showroom-uri, puncte de vanzare si alte evenimente in cadrul carora participa persoane.

Timpul de producție pentru acest produs este de 3 zi lucrătoare din momentul BT-ului. Iar în cazul în care nu dispui de grafică, îți punem la dispoziție graficianul nostru, care va realiza grafica într-un termen scurt.

Printul este realizat din material textil ignifug (certificare la foc clasa B1), imprimat cu cerneluri ecologice, fără miros sau solvenți dăunători (durabilitate crescută, culorii vii, calitate fotografică). Structura extensibilă din aluminiu, prevăzută cu brațe de fixare mecanice, asigură tensionarea perfectă a printului.

Mai multe detalii...
popup textil curb sistem

Repersonalizare Pop-Up Textil Curb 325

Pret repersonalizare pop-up textil curb 325 - 218  € + TVA

Macheta Pop-Up Textil Curb 325

Reguli de machetare: Pentru personalizarea unui pop-up textil curb, ne poți trimite grafica în format PDF, TIF, fișiere editabile în Corell Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi, scară 1:1. Ideal este să folosești numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau codul PANTONE.

pop-up textil curb macheta

Dimensiuni colet

Geantă de transport/ L: 45cm; H: 300cm; A: 45cm / greutate: 7Kg.

popup textil importator

Produse recomandate

Pentru clienții care doresc bannere la dimensiuni mai mari, Sedra Advertising oferă o gamă variată de produse disponibile la prețuri promoționale: Pop-Up spider 3x3, Roll-Up 85 și Expodesk.

Roll-up 85

Steag Lacrimă M

Masă Sampling

Expodesk

One thought on “Pop-up Textil Curb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comodo SSL