Popup Spider

Gama completă de produse Popup Spider

Cu un raport calitate-preț remarcabil, Popup Spider este unul dintre cele mai avantajoase sisteme de expunere pe care firma noastră le produce. Sistemele Popup Spider sunt potrivite pentru orice tip de eveniment, adaptându-se perfect într-o multitudine de spații și locații: târguri, săli de conferințe, showroom-uri, evenimente de lansare, etc.

Unul dintre avantajele majore ale acestui produs este suprafața mare de print, ce variază între 1,35 metri pentru Popup 1×3 curb și poate ajunge până la 3.5 metri pentru cel mai lung produs – Popup 4×3 curb. Toate sistemele din gama noastră au o înălțime de 2.3 metri.

Sistemele PopUp Spider sunt populare și pentru portabilitatea ridicată, ușurința la montare și, bineînțeles, impactul vizual mare. Demontat, un PopUp încape într-o geantă, fapt ce îl face atât flexibil, cât și eficient.

Gama noastră variată de standuri poate fi personalizată pentru a se potrivi nevoilor companiei dumneavoastră. Standurile de afișare sunt disponibile în diferite cadre de dimensiuni și forme. Indiferent dacă alegeți una din formele noastre existente ori creați propriul stand Popup Spider la comandă, folosind ajutorul nostru, suntem încrezători că le veți găsi soluția perfectă pentru toate cerințele dumneavoastră de expoziție și de conferințe.

Popup Spider 4×3 curb sau drept – 377 €

DESCRIERE: Popup 4×3 este un perete de prezentare pentru expoziții, prezentări, conferințe și alte tipuri de evenimente. Este alcătuit dintr-o structură metalică extensibilă tip spider, pe care se atașează panouri din PVC, personalizate cu autocolant printat și laminat. Se montează usor și rapid (10 minute), are o suprafață mare de expunere și are o portabilitate ridicată.
Pachetul include 1 spot luminos și o geantă rigidă cu roți.

Dimensiuni curb:L: 414cm; H: 230cm; A: 55cm.
 
Dimensiuni drept:L: 436cm; H: 230cm; A: 30cm.
 
Personalizare: Popup 4×3 poate fi personalizat cu un autocolant printat, laminat și caserat pe PVC subțire, prevăzut cu benzi magnetice
Ambalaj: Geantă rigidă cu roți / dimensiuni – L: 45cm; H: 90cm; A: 45cm / greutate: 40Kg
 
Preț pentru pop-up spider curb: 377 €, Prețul nu include TVA
Preț pentru pop-up spider drept: 410 €, Prețul nu include TVA
 
Preț sistem: 265 €, Prețul nu include TVA
Preț refacere personalizare: 208 €, Prețul nu include TVA

Popup Spider 3×3 curb sau drept – 329 €

DESCRIERE: Popup 3×3 este creat special pentru expoziții, prezentări, conferințe și alte tipuri de evenimente. Este alcătuit dintr-o structură metalică extensibilă tip spider, pe care se atașează panouri din PVC, personalizate cu autocolant printat și laminat. Se montează usor și rapid (10 minute), are o suprafață mare de expunere și are o portabilitate ridicată. Pachetul include o geantă rigidă cu roți.

Dimensiuni curb: L: 344cm; H: 230cm; A: 30cm.
 
Dimensiuni drept: L: 360,5cm; H: 230cm; A: 30cm.
 
Personalizare: Popup 3×3 poate fi personalizat cu un autocolant printat, laminat și caserat pe PVC subțire, prevăzut cu benzi magnetice.
Ambalaj: Geantă rigidă cu roți / dimensiuni – L: 45cm; H: 90cm; A: 45cm / greutate: 35Kg
 
Preț pentru pop-up spider curb: 329 €, Prețul nu include TVA
Preț pentru pop-up spider drept: 349 €, Prețul nu include TVA
 
Preț sistem: 237 €, Prețul nu include TVA
Preț refacere personalizare: 180 €, Prețul nu include TVA

Popup Spider 2×3 curb sau drept – 289 €

DESCRIERE: Popup 2×3 este un perete de prezentare pentru expoziții, prezentări, conferințe și alte tipuri de evenimente. Este alcătuit dintr-o structură metalică extensibilă tip spider, pe care se atașează panouri din PVC, personalizate cu autocolant printat și laminat. Se montează usor și rapid (10 minute), are o suprafață mare de expunere și are o portabilitate ridicată.

Dimensiuni curb:L: 274cm; H: 230cm; A: 40cm.
 
Dimensiuni drept: L: 285cm; H: 230cm; A: 30cm.
 
Personalizare: Popup 2×3 poate fi personalizat cu un autocolant printat, laminat și caserat pe PVC subțire, prevăzut cu benzi magnetice
Ambalaj: Geantă rigidă cu roți / dimensiuni – L: 45cm; H: 90cm; A: 45cm / greutate: 30Kg
 
Preț pentru pop-up spider curb: 289 €, Prețul nu include TVA
Preț pentru pop-up spider drept: 319 €, Prețul nu include TVA
 
Preț sistem: 209 €, Prețul nu include TVA
Preț refacere personalizare: 149 €, Prețul nu include TVA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Comodo SSL