pop-up spider 2x3

PopUp 2×3 curb – 370 €

pop-up spider 3x3

Pop-Up 3×3 curb – 410 €

pop-up spider 4x3

PopUp 4×3 curb – 455 €

pop-up spider 2x3 drept

PopUp 2×3 drept – 375 €

pop-up spider 3x3 drept

Pop-Up 3×3 drept – 429 €

pop-up spider 4x3 drept

PopUp 4×3 drept – 488 €

Spot Luminos pentru PopUp – 29 €

PopUp Spider – Sisteme premium

Popup spider

PopUp Spider este unul dintre cele mai avantajoase sisteme de expunere pe care firma noastra le produce. Cu un raport calitate-pret remarcabil. Sistemele pop-up spider sunt extraordinare pentru orice tip de eveniment, oferindu-va un impact remarcabil.Este ideal pentru targuri, sali de conferinte, swowroom-uri, evenimente de lansare, etc. Avantajele majore ale acestui produs sunt: suprafata mare de print ce variaza intre 1,35 metri pentru PopUp 1×3 curb si ajunge pana la 3.5 metri pentru cel mai lung produs si anume PopUp 4×3 curb. Toate sistemele au o inaltime de 2.3 metri.


Roll-up banner
Este un sistem de afisare retractabil ce permite afisarea unor suprafete mari de print intr-un timp foarte scazut de montaj. Roll up este sistemul de prezentare al identitaii dumneavoastre vizuale ce va permite o expunere foarte mare in orice context. Avantajul major fiind acela ca sistemele se monteaza intr-o unitate de timp foarte scazuta. In mod concret, produsele noastre, se monteaza in mai putin de 1 minut, rezultatul final fiind un sistem de expunere impresionant, ce atrage atentia imediat, cu o suprafata mare de expunere de pana la 1,5 metri latime si 2,2 metri inaltime. Roll-up este un sistem ideal de prezentare ce poate fi folosit pentru: targuri, evenimente corporate, showroom, puncte de vanzare, vitrine, campanii publicitare complexe, conferinte, congrese si in orice alt loc, acolo unde este nevoie de expunerea dumneavoastra vuzuala. Alaturand mai multe sisteme rollup puteti crea un adevarat panou de expunere, ce va ofera vizibilitate de foarte buna calitate , usor de transportat, la preturi foarte avantajoase. Greutatea unui sistem de afisaz cu tot cu print variaza intre doua si patru kilograme. Pntru a veni in sprijinul dumneavoastra va oferim si o geanta de transport pentru fiecare produs comandat. Geanta este confectioanata dintr-un material textil de culoare neagra foarte rezistent


Calitatea produselor si a printului
Banner-Rollup.ro va ofera produse de cea mai buna calitate. Folosim cele mai performante utilaje de print din Romania. Calitatea printului fiind una exceptionala. Mai multe detalii puteti afla AICI ( www.sedra.ro)

Gasim si alte sisteme portabile?

L banner 85×200

RollUp L Banner

L Banner este sistemul de afisaj ideal pentru orice tip de eveniment .Acest sistem este la fel de simplu de montat ca variant de roll-up classic. Deasemenea este prevazut cu husa de transport, confectionata din material textil.

X Banner 60×160

RollUp X Banner

X Banner este produsul de afisaj ce se preteaza pentru orice eveniment.Prevazut cu un sistem foarte solid si compact, dar in acelasi timp foarte usor va ofera o foarte puna portabilitate. Deasemenea este prevazut cu geanta de transport , confectionata din material textile.


Ce recomandari aveti pentru suprafetele de print mai mari decat cele oferite in mod obisnuit pe site?
Sistemele modulare popup spider cu o inaltine de 2,3 m se pot marii oricat pentru a va crea vizibilitatea dorita de dumneavoastra. .Aveti exeplu in poza alaturata

Popup Spider

Pentru mai multe detalii si consiliere va asteptam in fiecare zi de Luni pana Vineri intre orele 09:00 si 18:00 sa ne contactati la telefon; 0721.369.345 sau pe email: comenzi@banner-rollup.ro, sau AICI ( www.banner-rollup.ro)


Pot schimba doar personalizarea pentru produsele deja achizitionate?
Toate sistemele pot fi repersonalizate, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa pregatiti grafica si sa ne-o trimiteti pe e-mail: comenzi@banner-rollup.ro. Dupa aceea va asteptam la sediul nostru, sitat pe Bl. Hristo Botev nr. 27 cu sistemul pentru a va inlocui printul.
Preturile pentru repersonalizare se pot negocia in functie de cantitate si frecventa cu care este schimbat acesta.

Cum se pregatesc fisierele pentru print?
Fisierele se vor trimite pe e-mail, in cazul in care acestea nu depasesc 25 mb sau pe un link de transfer pentru fisierele mai mari.
Culorile acceptate sunt doar cele CMYK. Fisierele trebuie sa fie: Adobe Photoshop , Corell Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat.
Pozele nu trebuie sa depaseasca 400 dpi la scara 1:1.

Ce inseamna bunul de tipar?
Pentru a evita eventualele neplaceri puteti opta pentru varianta BUNULUI de TIPAR. La cererea dumneavoastra acceptam cu bucurie situatia in care doriti sa dati bunul de tipar in momentul in care produsul dumneavoastra intra in productie. Echipa noastra va contacteaza in mometul in care lucrarea dumneavoastra este pregatita pentru a intra in productie, iar dumneavoastra aaveti la dispozitie aproximativ o ora pentru a ajunge la sediul nostrum. Singura conditie este aceea de a va sincroniza cu echipa de productie. Oferim si proba de print.
Exemplu:
Putem printa intreaga macheta pe o suprafata mult mai mica si pe acelasi material, pentru a va da seama de culorile folosite si de textura materialului.

Cum devin partener banner-rollup?
Asteptam bucurosi parteneri atat in Bucuresti cat si in toata tara. Timpul foarte mic de productie si preturile foarte avantajoase sunt principalele noastre caracteristici. Avem o experienta vasta in acest domeniu si putem fi partenerul dumneavoastra de incredere si pe termen lung. Ne puteti contacta in orice moment al zilei conform orarului afisat pe site pentru negocieri.

Cum devin partener banner-rollup?
Asteptam bucurosi parteneri atat in Bucuresti cat si in toata tara. Timpul foarte mic de productie si preturile foarte avantajoase sunt principalele noastre caracteristici. Avem o experienta vasta in acest domeniu si putem fi partenerul dumneavoastra de incredere si pe termen lung. Ne puteti contacta in orice moment al zilei conform orarului afisat pe site pentru negocieri.

In cat timp pot avea produsele comandate?
Termenul de livrare este atuul nostru!Va furnizam produsul in maxim 24 de ore de la comanda ferma in Bucuresti si in 48 de ore, oriunde in tara. Aveti ocazia de a le ridica si personal de la adresa: Strada Traian 107, Sector 2. Bucuresti.

Cat costa livrarea?
Pentru ca ne dorim sa fim partenerul dumneavoastra pe termen lung si stim cat de important este timpul pentru dumneavoastra, am creat un department special de livrari. Livrarea in Bucuresti este GRATIS pentru comenzi mai mari de 3000ron. Livrarile in tara se fac prin FAN COURIER, dar si aici avem cele mai avantajoase tarife. Echipa noastra vă va instiinta intotdeauna despre costul transportului si va sta la dispozitie pentru orice informatie.

Comodo SSL