expodesk

Expodesk – 185 €

Expodesk - Sistem Premium

Dimensiuni Expodesk: L: 85cm; H: 88cm; A: 40cm.

Personalizare: expodesk-ul poate fi personalizat cu un autocolant printat, laminat si caserat pe PVC subtire prevazut cu benzi magnetice.

Dimensiune personalizare: L: 161cm; H: 85cm.

Preț: 144 € + TVA

vanzari@sedra.ro   0771.274.953

Expodesk-pret oferta

ProdusExpodeskRefacere personalizare
Preț185 € +TVA46 € +TVA

Descriere Expodesk

Expodesk standard este o solutie economa dar si eleganta care poate aduce un sens de utilitate a standului prin capacitatea de stocare a materialelor promotionale pe raftul cu care este prevazut. Structura extensibila de tip spider este prevazuta cu un panou din PVC ce poate fi personalizat cu autocolant printat si laminat iar blatul din lemn lucios ( standard negru ) poate fi adus la culoarea dorita, la cerinta. Geanta textila cu care este prevazut acest pachet asigura portabilitate mare. Personalizarea se realizeaza pe autocolant printat, laminat si caserat pe PVC subtire prevazut cu benzi magnetice

expodesk sistem

Macheta Expodesk

Reguli de machetare: Pentru personalizarea unui desk, ne poți trimite grafica în format PDF, TIF, fișiere editabile în Corell Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi 1:1.
Ideal este să folosești numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau codul PANTONE.

expodesk-macheta oferta banner rollup

Dimensiuni colet

Geantă material textil / L: 40cm; H: 35cm; A: 20cm / greutate – 4Kg.

Produse recomandate

Pentru clienții care doresc bannere la dimensiuni mai mari, Sedra Advertising oferă o gamă variată de produse disponibile la prețuri promoționale: Pop-Up spider 3x3, Roll-Up Banner 85 și Expodesk.

Roll-up 85

Masă Sampling

Steag Lacrimă M

Pop-up 2x3 Curb

  • Expodesk
5
Sending
User Review
0 (0 votes)

One thought on “Expodesk – 185 €

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Comodo SSL