Double Expodesk

Double Expodesk – 210 €

Double Expodesk - Sistem Premium

Dimensiuni Double Expodesk: L: 100cm; H: 88cm; A: 40cm.

Personalizare: double expodesk-ul poate fi personalizat cu un autocolant printat, laminat si caserat pe PVC subtire prevazut cu benzi magnetice.

Dimensiune personalizare: L: 213cm; H: 85cm.

Preț: 179 € + TVA

vanzari@sedra.ro   0771.274.953

Double-Expodesk-pret banner rollup

ProdusDouble ExpodeskRefacere personalizare
Preț210 € +TVA56 € +TVA

Descriere Double Expodesk

Expodesk Double este ideal pentru Expozitii, prezentari, conferinte, targuri. Indiferent de eveniment, standul de prezentare expodesk double  apare perfect in fata unui PopUp si nu numai. Structura metalica extensibila de tip spider, de care se ataseaza un panou din PVC ce poate fi personalizat cu autocolat printat si laminat este finisata cu un blat din lemn negru lucios de foarte buna calitate ca varianta standard. Blatul expodesk-ului double poate fi personalizat in diverse culori. Raftul interior permite depozitarea materialelor promotionale pentru a facilita organizarea standului. Structura de tip spider se monteaza si demonteaza foarte usor iar transportul si portabilitatea sunt asigurate de geanta textila cu care este prevazut sistemul.

Mai multe detalii...
Gama noastră de standuri poate fi personalizata pentru a se potrivi nevoilor companiei dumneavoastra. Standurile de afișare sunt disponibile în diferite cadre de dimensiuni și forme. Indiferent dacă alegeți una din formele noastre existente ori creati propriul expodesk la comanda, folosind ajutorul nostru, suntem încrezători că le veți găsi solutia perfecta pentru toate cerințele dumneavoastră de expoziție și de conferințe. Dacă aveți nevoie de ajutor sau de consiliere pentru a cumpara un stand, sunați echipa noastră la 0734.137.037 sau la 0721.069.345, numere ce vă stau la dispoziție in fiecare zi. Suntem bucuroși să răspundem la toate întrebările dumneavoastră legate de produsele noastre. Noi oferim chiar si servicii de concepere a graficii pentru standul dorit.

Macheta Double Expodesk

Reguli de machetare: Pentru personalizarea unui Double Expodesk, ne poți trimite grafica în format PDF, TIF, fișiere editabile în Corell Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi 1:1.
Ideal este să folosești numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau codul PANTONE.

double-expodesk-macheta oferta banner rollup

Dimensiuni colet

Geanta textila / dimensiuni – L: 90cm; H: 40cm; / greutate – 5Kg

Produse recomandate

Pentru clienții care doresc bannere la dimensiuni mai mari, Sedra Advertising oferă o gamă variată de produse disponibile la prețuri promoționale: Pop-Up spider 3x3, Roll-Up Banner 85 și Expodesk.

Roll-up 85

Masă Sampling

Steag Lacrimă M

Pop-up 2x3 Curb

  • Double Expodesk
5
Sending
User Review
0 (0 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Comodo SSL