People Stopper Waterbase

People Stopper Waterbase

Dimensiune personalizare: L: 594cm; H: 841cm.

 

Un People Stopper Waterbase este prevăzut cu o bază care poate fi umplută cu apă. Acest lucru conferă rezistență produsului. Pe lângă acest lucru, people stopper-ul poate fi personalizat pe ambele fețe. Astfel, vizibilitatea printurilor afișate de tine va fi mare și va avea impact asupra clienților. Acest produs este ideal pentru expunere outdoor, datorită bazei care rezistă în condiții meteo nefavorabile.

 

 

vanzari@sedra.ro  0720.196.139

ProdusSistem People Stopper WaterbasePrint People Stopper Waterbase
Preț194,4 € + TVA7 € + TVA

Din ce este fabricat un People Stopper Waterbase?

 

Un people stopper este fabricat din aluminiu anodizat. Acesta este rezistent la coroziune, în condiții de umiditate excesivă sau soare puternic. Datorită acestui material, produsul este ușor de transportat, iar montarea se face simplu, fără elemente ajutătoare. Colțurile ramei sunt tăiate în unghi de 45 de grade, formând un unghi drept. Astfel, people stopper ul are un aspect vizibil plăcut.

Baza acestui people stopper este realizată din plastic, care poate fi umplută cu apă sau nisip. Acest lucru conferă stabilitate și rezistență produsului, mai ales în cazul unor condiții meteo imprevizibile.  

Cadrul din aluminiu al ramei este de tip click. Astfel, printul este ușor interșanjabil. Acesta se poate schimba cu ușurință de către o singură persoană. Suprafața printului este protejată de o folie din PVC cu proprietăți antireflex. Folia protejează printul împotriva deteriorării, a razelor UV și a intemperiilor. Spatele acestei rame este realizat din PVC rigid pentru o mai bună stabilitate a printului. 

Montarea unui People Stopper Waterbase

People stopper waterbase este ușor de montat  și poate fi manevrat cu ușurință. Acesta poate fi montat fără efort în orice loc și în orice moment, de către o singură persoană. Toate aceste avantaje ale people stopper-ului fac din acest produs un element publicitar preferat pentru expunerea mesajelor și ofertelor. În cazul depozitării, people stopper-ul este ușor pliabil și depozitabil în locuri înguste.

Reguli de machetare pentru People Stopper Waterbase

 

Pentru personalizarea unui People Stopper Waterbase, avem nevoie de la tine de grafica în format PDF, TIF, sau orice fel de fișiere editabile în CorellDraw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi, 1:1. Ideal este să folosești numai culori CMYK.

Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

În cazul în care nu ai realizat un design pentru People Stopper-ul tău, echipa noastră de profesioniști îți stă la dispoziție cu cele mai bune idei și cu un timp redus de realizare.

 

Dimensiune colet pentru People Stopper Waterbase

Dimensiuni Colet Suport Afiș: L: 67cm | H: 105cm | A: 10cm | greutate – 10 Kg.

Dimensiuni Colet Bază : L: 54cm | H: 18cm | A: 42cm | greutate – 2 Kg.

Produse recomandate

Pentru clienții care doresc bannere la dimensiuni mai mari, Sedra Advertising oferă o gamă variată de produse disponibile la prețuri promoționale: Roll-Up Banner 100, Roll-Up Banner 120, Masă Sampling și Steag Lacrimă M .

Roll-up 100

Roll-up 120

Masă Sampling

Steag Lacrimă M

  • People Stopper Waterbase
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
Comodo SSL