People Stopper Flexibil

People Stopper Flexibil

Dimensiune personalizare: L: 594cm; H: 841cm.

 

 

 

Un people stopper flexibil este ideal pentru expunerea mesajelor tale publicitare. Acest avantaj se datorează celor două fețe printabile de care dispune. Acestea sunt vizibile din două unghiuri și atrag cu siguranță atenția eventualilor clienți. Acest panou poate fi expus fie în spațiile închise, în interiorul restaurantelor sau în cadrul evenimentelor mari, fie outdoor. Nu trebuie să vă faceți griji în privința deteriorării calității printului. People stopper-ul dispune de o folie de protecție care ferește printul de factori exteriori cum ar fi zgârieturile sau intemperiile.

 

 

vanzari@sedra.ro  0720.196.139

ProdusSistem People Stopper FlexibilPrint People Stopper Flexibil
Preț186,3 € + TVA7 € + TVA

Din ce este fabricat un People Stopper Flexibil?

Un people stopper este fabricat din aluminiu anodizat. Acesta este rezistent la coroziune, în condiții de umiditate excesivă sau soare puternic. Datorită acestui material, produsul este ușor de transportat, iar montarea se face simplu, fără elemente ajutătoare. Colțurile ramei sunt tăiate în unghi de 45 de grade, formând un unghi drept. Astfel, people stopper ul are un aspect vizibil plăcut.

Cadrul din aluminiu al ramei este de tip click. Astfel, printul este ușor interșanjabil. Acesta se poate schimba cu ușurință de către o singură persoană. Suprafața printului este protejată de o folie din PVC cu proprietăți antireflex. Folia protejează printul împotriva deteriorării, a razelor UV și a intemperiilor. Spatele acestei rame este realizat din PVC rigid pentru o mai bună stabilitate a printului. 

 

Montarea unui People Stopper Flexibil

People stopper flexibil este ușor de montat  și poate fi manevrat cu ușurință. Acesta poate fi montat fără efort în orice loc și în orice moment, de către o singură persoană. Toate aceste avantaje ale people stopper-ului fac din acest produs un element publicitar preferat pentru expunerea mesajelor și ofertelor. În cazul depozitării, people stopper-ul este ușor pliabil și depozitabil în locuri înguste.

Reguli de machetare pentru People Stopper Flexibil

 

Pentru personalizarea unui People Stopper flexibil, avem nevoie de la tine de grafica în format PDF, TIF, sau orice fel de fișiere editabile în CorellDraw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi, 1:1. Ideal este să folosești numai culori CMYK.

Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

În cazul în care nu ai realizat un design pentru People Stopper-ul tău, echipa noastră de profesioniști îți stă la dispoziție cu cele mai bune idei și cu un timp redus de realizare.

 

Dimensiune colet pentru People Stopper Flexibil

L: 67cm | H: 105cm | A: 9cm | greutate - 15 Kg.

Produse recomandate

Pentru clienții care doresc bannere la dimensiuni mai mari, Sedra Advertising oferă o gamă variată de produse disponibile la prețuri promoționale: Roll-Up Banner 100, Roll-Up Banner 120, Masă Sampling și Steag Lacrimă M .

Roll-up 100

Roll-up 120

Masă Sampling

Steag Lacrimă M

  • People Stopper Flexibil
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
Comodo SSL