people stopper B2

People Stopper B2

People Stopper B2

Dimensiune personalizare: L: 500cm; H: 707cm.

 

 

Acest panou publicitar în formă de „A”, people stopper B2, oferă posibilitatea expunerii publicității tale din două unghiuri. Cele două fețe printabile ale garantează impactul vizual al mesajelor tale. Produsul poate fi folosit în interiorul barurilor și restaurantelor. De asemenea, datorită foliei de protecție, prople stopper-ul poate fi expus și outdoor, iar printul nu se va deteriora.

 

 

vanzari@sedra.ro  0720.196.139

ProdusSistem People Stopper B2Print People Stopper B2
Preț67,5 € + TVA5 € + TVA

people stopper B2

Din ce este fabricat un People Stopper B2?

Un people stopper este fabricat din aluminiu anodizat. Acesta este rezistent la coroziune, în condiții de umiditate excesivă sau soare puternic. Datorită acestui material, produsul este ușor de transportat, iar montarea se face simplu, fără elemente ajutătoare. Colțurile ramei sunt tăiate în unghi de 45 de grade, formând un unghi drept. Astfel, people stopper ul are un aspect vizibil plăcut.

Cadrul din aluminiu al ramei este de tip click. Astfel, printul este ușor interșanjabil. Acesta se poate schimba cu ușurință de către o singură persoană. Suprafața printului este protejată de o folie din PVC cu proprietăți antireflex. Folia protejează printul împotriva deteriorării, a razelor UV și a intemperiilor. Spatele acestei rame este realizat din PVC rigid pentru o mai bună stabilitate a printului. 

Montarea unui People Stopper B2

People stopper B2 este ușor de montat  și poate fi manevrat cu ușurință. Acesta poate fi montat fără efort în orice loc și în orice moment, de către o singură persoană. Toate aceste avantaje ale people stopper-ului fac din acest produs un element publicitar preferat pentru expunerea mesajelor și ofertelor. În cazul depozitării, people stopper-ul este ușor pliabil și depozitabil în locuri înguste.

Reguli de machetare pentru People Stopper B2

 

Pentru personalizarea unui People Stopper B2, avem nevoie de la tine de grafica în format PDF, TIF, sau orice fel de fișiere editabile în CorellDraw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi, 1:1. Ideal este să folosești numai culori CMYK.

Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

În cazul în care nu ai realizat un design pentru People Stopper-ul tău, echipa noastră de profesioniști îți stă la dispoziție cu cele mai bune idei și cu un timp redus de realizare.

 

Dimensiune colet pentru People Stopper B2

L: 65cm | H: 89cm | A: 2cm | greutate - 3 Kg

Produse recomandate

Pentru clienții care doresc bannere la dimensiuni mai mari, Sedra Advertising oferă o gamă variată de produse disponibile la prețuri promoționale: Roll-Up Banner 100, Roll-Up Banner 120, Masă Sampling și Steag Lacrimă M .

Roll-up 100

Roll-up 120

Masă Sampling

Steag Lacrimă M

  • People Stopper B2
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
Comodo SSL