people stopper B1

People Stopper B1

People Stopper B1

Dimensiune personalizare: L: 707cm; H: 1000cm.

 

People stopper B1 are înălțimea de 1 metru, ceea ce conferă un impact vizual garantat. În plus, cele două fețe printabile ale produsului oferă mesajelor tale vizibilitate din două unghiuri. Cu acest people stopper, publicitatea din caseta ta vizuală nu va rămâne neobservată.

 

Produsul poate fi expus atât indoor, cât și outdoor. Printul nu se va deteriora dacă este expus în spații deschise datorită foliei de protecție. Pate fi folosit la evenimente, pentru a marca anumite sedii, sau pentru a atrage atenția potențialilor clienți. Montarea acestui produs este ușor de realizat individual și fără elemente ajutătoare.

 

vanzari@sedra.ro  0720.196.139

ProdusSistem People Stopper B1Print People Stopper B1
Preț97,2 € + TVA10 € + TVA

people stopper B1

Din ce este fabricat un People Stopper B1?

Un people stopper este fabricat din aluminiu anodizat. Acesta este rezistent la coroziune, în condiții de umiditate excesivă sau soare puternic. Datorită acestui material, produsul este ușor de transportat, iar montarea se face simplu, fără elemente ajutătoare. Colțurile ramei sunt tăiate în unghi de 45 de grade, formând un unghi drept. Astfel, people stopper ul are un aspect vizibil plăcut.

Cadrul din aluminiu al ramei este de tip click. Astfel, printul este ușor interșanjabil. Acesta se poate schimba cu ușurință de către o singură persoană. Suprafața printului este protejată de o folie din PVC cu proprietăți antireflex. Folia protejează printul împotriva deteriorării, a razelor UV și a intemperiilor. Spatele acestei rame este realizat din PVC rigid pentru o mai bună stabilitate a printului. 

Montarea unui People Stopper B1

People stopper B1 este ușor de montat  și poate fi manevrat cu ușurință. Acesta poate fi montat fără efort în orice loc și în orice moment, de către o singură persoană. Toate aceste avantaje ale people stopper-ului fac din acest produs un element publicitar preferat pentru expunerea mesajelor și ofertelor. În cazul depozitării, people stopper-ul este ușor pliabil și depozitabil în locuri înguste.

Reguli de machetare pentru People Stopper B1

 

Pentru personalizarea unui People Stopper B1, avem nevoie de la tine de grafica în format PDF, TIF, sau orice fel de fișiere editabile în CorellDraw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi, 1:1. Ideal este să folosești numai culori CMYK.

Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

În cazul în care nu ai realizat un design pentru People Stopper-ul tău, echipa noastră de profesioniști îți stă la dispoziție cu cele mai bune idei și cu un timp redus de realizare.

 

Dimensiune colet pentru People Stopper B1

L: 65cm | H: 89cm | A: 2cm | greutate - 3 Kg

Produse recomandate

Pentru clienții care doresc bannere la dimensiuni mai mari, Sedra Advertising oferă o gamă variată de produse disponibile la prețuri promoționale: Roll-Up Banner 100, Roll-Up Banner 120, Masă Sampling și Steag Lacrimă M .

Roll-up 100

Roll-up 120

Masă Sampling

Steag Lacrimă M

  • People Stopper B1
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
Comodo SSL