people stopper A2

People Stopper A2

People Stopper A2

Dimensiune personalizare: L: 420mm; H: 594mm.

 

People stopper A2 este un panou publicitar ideal pentru prezentarea ofertelor și mesajelor tale publicitare. Acest produs încadrează un print cu dimensiunea de 420x594mm. Astfel, poate fi folosit în baruri și cafenele, în cadrul expozițiilor sau în cadrul oricăror altor evenimente. Datorită Celor două fețe printabile, people stopper-ul oferă o vizibilitate crescută a publicității tale.

 

 

 

vanzari@sedra.ro  0720.196.139

ProdusSistem People Stopper A2Print People Stopper A2
Preț75,6 € + TVA3.5 € + TVA

people stopper A2

Din ce este fabricat un People Stopper A2?

Un people stopper este fabricat din aluminiu anodizat. Acesta este rezistent la coroziune, în condiții de umiditate excesivă sau soare puternic. Datorită acestui material, produsul este ușor de transportat, iar montarea se face simplu, fără elemente ajutătoare. Colțurile ramei sunt tăiate în unghi de 45 de grade, formând un unghi drept. Astfel, people stopper ul are un aspect vizibil plăcut.

Cadrul din aluminiu al ramei este de tip click. Astfel, printul este ușor interșanjabil. Acesta se poate schimba cu ușurință de către o singură persoană. Suprafața printului este protejată de o folie din PVC cu proprietăți antireflex. Folia protejează printul împotriva deteriorării, a razelor UV și a intemperiilor. Spatele acestei rame este realizat din PVC rigid pentru o mai bună stabilitate a printului. 

 

Montarea unui People Stopper A1

People stopper A2 este ușor de montat  și poate fi manevrat cu ușurință. Acesta poate fi montat fără efort în orice loc și în orice moment, de către o singură persoană. Toate aceste avantaje ale people stopper-ului fac din acest produs un element publicitar preferat pentru expunerea mesajelor și ofertelor. În cazul depozitării, people stopper-ul este ușor pliabil și depozitabil în locuri înguste.

Reguli de machetare pentru People Stopper A2

 

Pentru personalizarea unui People Stopper A2, avem nevoie de la tine de grafica în format PDF, TIF, sau orice fel de fișiere editabile în CorellDraw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi, 1:1. Ideal este să folosești numai culori CMYK.

Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

În cazul în care nu ai realizat un design pentru People Stopper-ul tău, echipa noastră de profesioniști îți stă la dispoziție cu cele mai bune idei și cu un timp redus de realizare.

 

Dimensiune colet pentru People Stopper A2

Dimensiuni: L: 52cm; H: 96cm; A: 8cm / greutate: 9Kg.

Produse recomandate

Pentru clienții care doresc bannere la dimensiuni mai mari, Sedra Advertising oferă o gamă variată de produse disponibile la prețuri promoționale: Roll-Up Banner 100, Roll-Up Banner 120, Masă Sampling și Steag Lacrimă M .

Roll-up 100

Roll-up 120

Masă Sampling

Steag Lacrimă M

  • People Stopper A2
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
Comodo SSL